net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Test: MXU 500, Grizzly 350 & Highlander 500!

Δηλαδή που αλλού μπορείς να πας τα «γουρούνια»; Μα στο φυσικό τους περιβάλλον, που είναι σίγουρα η λάσπη! Εκτός βέβαια από το προσφιλές για τα οχήματα αυτά πεδίο, τα οδηγήσαμε και σε δασικούς, σε δύσκολα εκτός δρόμου περάσματα και στην άσφαλτο, αποκτώντας μια ολοκληρωμένη εικόνα για το…ποιόν τους.

 
Μπορεί εκ πρώτης όψεως τα ATV να δείχνουν μονοδιάστατα οχήματα, όμως στη πραγματικότητα μπορούν να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο πεδίο εκτός δρόμου αναγκών. Πρώτα απ΄ όλα η διασκέδαση! Στη σέλα ενός ΑΤV ακόμα και ο πιο σοβαρός αναβάτης είναι σίγουρο πως θα εμφανίσει τάσεις παλιμπαιδισμού. Κατά δεύτερον η περιπέτεια, αφού αποτελούν ιδανικά οχήματα για να τα φορτώσεις με προμήθειες και να χαθείς για μέρες στα υπέροχα βουνά της χώρας μας. Τρίτον, η εργασία (και η χαρά…), γιατί οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ύπαιθρο μπορούν να βρουν στα ATV, ένα καθημερινό, οικονομικό και ευέλικτο «σύντροφο» που θα τους λύσει τα χέρια με τις δυνατότητες του.

Τα Kymco MXU 500, Yamaha Grizzly 350 4WD και ΥMC Highlander 500 L, μπορούν με άνεση να αντεπεξέλθουν στις προαναφερθείσες κατηγορίες χρήσης, διαφοροποιούνται όμως μεταξύ τους βάση του ποσοστού επιτυχίας τους σε κάθε μία από αυτές. Τι πιο ταιριάζει καλύτερα σε κάθε χρήση και γιατί, μπορείτε να το μάθετε στο τεύχος Νο10 του Moto Τρίτη, που θα κυκλοφορήσει στις 12/05.

 

TEST - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ