net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Piaggio Beverly 250

To best seller μοντέλο της Piaggio δε συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία να κατακτήσει την ελληνική αγορά, καθώς συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο μέσος έλληνας αναβάτης, δηλαδή ευελιξία στην καθημερινή μετακίνηση, άνεση και οικονομική συντήρηση.

 
Τα χαρίσματα του Beverly 250 είναι λίγο πολύ γνωστά. Παρά τα χρόνια που έχει στην πλάτη του, η σχεδίαση εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται ως καλαίσθητη, χωρίς βέβαια να προκαλεί. Η ουσία όμως αυτού του μοντέλου που το έχει κάνει τόσο δημοφιλές κρύβεται κάτω από τα ποιοτικά πλαστικά του και γίνεται αντιληπτή από τα πρώτα κιόλας μέτρα.
Η σεβαστών διαστάσεων σέλα με το πλούσιο και ελαφρώς σκληρό αφρώδες καλωσορίζει τόσο τον αναβάτη όσο και το συνεπιβάτη και τους τοποθετεί σε σωστή θέση. Η προστασία που παρέχει η ζελατίνα από τον αέρα είναι αρκετά καλή και μόνο κάποιοι στροβιλισμοί στις υψηλές ταχύτητες θα αναταράξουν το κράνος του οδηγού. Το μονοκύλινδρο μοτέρ είναι αρκετά δυνατό και σε συνδυασμό με τη “γρήγορη” μετάδοση θα κινήσει “ψυχωμένα” το Beverly και πέρα από δυνατές για την κατηγορία επιταχύνσεις θα του επιτρέψει και μικρά ταξιδάκια εκτός των τειχών της πόλης.
Η οδική του συμπεριφορά βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της κατηγορίας ακόμη και σήμερα και συμπληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο από το ισχυρό πακέτο φρένων. Λίγη προσοχή χρειάζεται ο πίσω τροχός που μπλοκάρει πιο εύκολα από το αναμενόμενο.
Στα αρνητικά του μοντέλου συγκαταλέγεται ο σχετικά περιορισμένος χώρος κάτω από τη σέλα, ένα πρόβλημα που έχουν λύσει ήδη οι περισσότεροι από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του με την τοποθέτηση ενός top case.
Η πολύ καλή οδική του συμπεριφορά οφείλεται στις αναρτήσεις του, που είναι σχετικά σφιχτά ρυθμισμένες και μειώνουν ελαφρώς τα επίπεδα άνεσης, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα!

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ