net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή Suzuki V-Strom 650 Desert

Τί θα λέγατε για ένα V-Strom λίγο διαφορετικό, πλούσιο σε εξοπλισμό, με ενισχυμένες επιδόσεις, εντυπωσιακό σε όψη και διευρυμένες off road ικανότητες; Η απάντηση ακούει στο όνομα Desert και θα το βρείτε στο επίσημο δίκτυο της Suzuki Ελλάς. Μπείτε στον κίτρινο πειρασμό…

 
Ένα ζευγάρι χωμάτινα ελαστικά και το έντονο κίτρινο χρώμα στο V-Strom Desert ήταν αρκετά για να τραβήξουν το βλέμμα πάνω του. Διαθέτει χούφτες αλλά και ποδιά!!… και ένα όμορφο τελικό της Yoshimura. Προστατευτικά πλαϊνά κάγκελα και top case.

Η οπτική ψηλάφηση προχωράει και οι εκπλήξεις δε σταματούν. Αυτό το V-Strom είναι ξεχωριστό. Μία μαύρη σήτα προστατεύει το ψυγείο και το κάλυμμα της αλυσίδας δείχνει διαφορετικό. Θωρακισμένο περιφερειακά το Desert αλλά και εντός με το tank pad και την extra ζελατίνα και επειδή οι εκτός δρόμου αναζητήσεις έχουν και τις ατυχίες τους, διαθέτει και κεντρικό σταντ για τυχόν επιδιορθώσεις των σκασμένων ελαστικών.

Αυτό το συγκεκριμένο V-Strom είναι μία ιδιαίτερη έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου, που πίσω από την έμπνευση και την εκτέλεσή της κρύβεται η δραστήρια ελληνική αντιπροσωπεία της Suzuki. Η special αυτή έκδοση βαφτίστηκε Desert και η τιμή της είναι ιδιαίτερα προσιτή.
Μάθετε περισσότερα για το νέο χωμάτινο V-Strom στο τεύχος (01/08) Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ