net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ντεμπούτο για το KTM 690

Το Baja 500 στο Μεξικό ήταν η κατάλληλη ευκαιρία ώστε να δοκιμαστεί το νέο enduro μοντέλο της αυστριακής εταιρίας! Τρεις διακεκριμένοι αναβάτες ανέλαβαν το ρόλο των δοκιμαστών, ενώ πολύ καλές εντυπώσεις απέσπασε η μοτοσικλέτα η οποία θα δοκιμαστεί περαιτέρω σε ερχόμενους αγώνες.

 
Οι αναβάτες της KTM, Chris Blais, Cyril Despres και David Pearson θα είχαν την ευκαιρία επίσης να δοκιμαστούν σε αυτόν τον αγώνα αντοχής (παρά το γεγονός πως οι δύο πρώτοι αγωνίζονται στο Dakar).

Μέχρι ένα σημείο η KTM και το νέο 690 βρίσκονταν 15 λεπτά πίσω από τον πρωτοπόρο, όμως τους κόστισε αρκετό χρόνο η εξάτμιση του David που συνεχώς χρειαζόταν μικρο-επισκευές ενώ όταν προηγήθηκε για λίγο ο Despres και κατάφερε να κλείσει αρκετό κενό, έχασε το μαρσπιέ του φρένου σε μια πτώση στην οποία είχε μια “στενή επαφή” με την μεξικάνικη φύση, αφού προσγειώθηκε πάνω σε έναν κάκτο.

Ο Γάλλος κατάφερε να τερματίσει και σε ασφαλές σημείο να του αφαιρεθούν τα 50 αγκάθια που είχε πάρει μαζί του.
Ο υπεύθυνος της ΚΤΜ, Hans Trunkenpolz, δήλωσε:
“Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για το Baja 690 και αποδείχθηκε ότι άξιζε τον κόπο. Τώρα είναι καιρός να κάνουμε μερικές τροποποιήσεις στη μοτοσικλέτα, όπως και μερικές άλλες σκληρές δοκιμασίες πριν τους επόμενους αγώνες στην Ισπανία και το Las Vegas αλλά και στο Baja 100.”

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ