LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Αλλαγές δρομολογίων ΜΜΜ

Αυξημένη θα είναι η επιβατική κίνηση τις ημέρες διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Champions League. Για την καλύτερη μετακίνηση των φιλάθλων, λοιπόν, θα γίνουν κάποιες αλλαγές στα δρομολόγια και το ωράριο των συγκοινωνιών που εξυπηρετούν το ΟΑΚΑ.

 
Για να αντιμετωπισθούν οι αυξημένες επιβατικές ανάγκες λόγω του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Champions League θα γίνουν οι παρακάτω τροποποιήσεις:

· Οι λεωφορειακές γραμμές Α8 Πολυτεχνείο-Ν.Ιωνία-Μαρούσι, Χ40 ΟΑΚΑ-Αχαρναί-Ολυμπιακό Χωριό και Χ41 ΟΑΚΑ-Αχαρναί- Ολυμπιακό Χωριό θα τερματίζουν 700 μέτρα προ του ΟΑΚΑ, στην πλατεία που βρίσκεται μεταξύ των οδών Αρτέμιδος και Διονύσου.

· λεωφορειακή γραμμή Χ14 Σύνταγμα-ΟΑΚΑ θα λειτουργεί καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας από το Σύνταγμα έως το ΟΑΚΑ.

· Η διαδρομή των λεωφορειακών γραμμών Χ40 και Χ41 προς ΟΑΚΑ διαμορφώνεται ως εξής: Από Αττική Οδό, Λεωφ. Κηφισίας, Αρτέμιδος (Τέρμα) και ίδια επιστροφή.

· Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύκτας θα λειτουργεί η γραμμή 1 του ΗΣΑΠ και οι γραμμές 2 και 3 του Μετρό όπως επίσης και η γραμμή του Προαστιακού με τη διαδρομή Νερατζιώτισσα – Αεροδρόμιο (χωρίς ενδιάμεσες στάσεις).

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ