net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kawasaki ZX-12R 2002 με 8.300 €

Όχι ακριβώς η ταχύτερη μοτοσικλέτα στο κόσμο, αλλά ένα από τα καλύτερα και ταχύτερα μοντέλα σπορ- τουρισμού που κυκλοφόρησαν ποτέ! Ένα μοντέλο το οποίο ακροβατεί μεταξύ της σπορ συμπεριφοράς και του τουριστικού χαρακτήρα, κυριολεκτικά με μεγάλη άνεση!

 
Ο τίτλος για τη γρηγορότερη μοτοσικλέτα παραγωγής απέκτησε έναν καινούργιο διεκδικητή πριν περίπου 6 χρόνια, όταν τότε η Kawasaki κυκλοφόρησε ένα ‘‘διάβολο’’ με πράσινο κουστούμι από τον οποίο δεν έλλειπε πραγματικά τίποτα. Άνετες διαστάσεις, ένα από τα δυνατότερα μοτέρ της αγοράς, πολύ καλή προστασία από τον αέρα, ram-air, 6πίστονες δαγκάνες, πολύ δυνατά φώτα αλλά και όμορφη-επιθετική εμφάνιση.

Το μοντέλο του 2002 έλαβε τα εύσημα παγκοσμίως, καθώς αποτελούσε μία μοτοσικλέτα η οποία μπορούσε να πάει πραγματικά γρήγορα, ακουγόταν υπέροχα, είχε ομαλή απόδοση μέχρι τις 5.000 στροφές και από εκεί και μετά κυριολεκτικά εκσφενδονιζόταν!

Μπορείτε να το βρείτε στα 8.300 € ενώ το κόστος πώλησης μπορεί να φτάσει στα 9.000 €. Aν έχετε ήδη βρει ένα σε καλή τιμή, τότε μην το σκεφτείτε καθόλου
Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο στο τεύχος (06/07) του Moto Τρίτη που θα κυκλοφορεί από τις 20/03 στα περίπτερα.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ