net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ταξιδιωτικό στο Λεωνίδιο

Σαν λαός έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ταξιδιάρηδες. Μία μόνο ματιά στις εθνικές οδούς, οι οποίες δε μένουν άδειες ποτέ, φτάνει για να το αποδείξει αυτό. Έτσι λοιπόν, ένα καθαρόαιμο ταξιδιάρικο μοντέλο είναι ό,τι πρέπει για τις σύντομες αποδράσεις μας στα όμορφα μέρη της χώρας μας.

 
Πρόκειται, λοιπόν, για ένα συγκριτικό το οποίο περιλαμβάνει μοτοσικλέτες από αρκετές διαφορετικές κατηγορίες και με ποικιλία κυβικών, είναι ό,τι καλύτερο για την αρχή του χειμώνα. Αυτό πιστεύουμε και εμείς και έτσι ξεκινήσαμε για ένα ταξίδι με μοτοσικλέτες από 650 έως 900 κυβικά, για να δούμε ποια βολεύει περισσότερο να παίξει το ρόλο της «μοναδικής» σας μοτοσικλέτας.

Οι πρωταγωνιστές:

Suzuki DL 650 V-Strom ABS
Honda NT 700 Deauville ABS
BMW F 800 ST
Yamaha TDM 900 A

Έχετε, λοιπόν, να διαλέξετε ανάμεσα σε μία καθαρή τουριστική, σε μία διπλού ρόλου, αλλά και σε δύο μοντέλα τα οποία ακολουθούν την τελευταία τάση των… «ψηλών street», όπως έχουμε μάθει να τα ονομάζουμε πλέον.
Η διαδρομή που ακολουθήσαμε είναι μία από τις ομορφότερες που θα βρείτε στη χώρα μας (όχι ότι έχουμε και άσχημες), ενώ ταυτόχρονα είναι και πολύ απλή.
Μάθετε περισσότερα στο τεύχος (25/05) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ