LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Αποζημίωση σε μεθυσμένους οδηγούς!

Πλέον και οι οδηγοί Ι.Χ. που βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά δεν ευθύνονται για την πρόκληση τροχαίου… θα αποζημιώνονται! Έτσι ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γιάννης Παπαθανασίου «ξεφεύγοντας» από το αρχικό νομοσχέδιο το οποίο δεν κάλυπτε τέτοιες περιπτώσεις.

 
Μια ακόμα σημαντική αλλαγή, που ωφελεί τους οδηγούς, επιφύλασσε στην ανακοίνωσή του ο υφυπουργός, αυτήν τη φορά όσον αφορά στο σύστημα bonus malus, των ασφαλιστικών εταιρειών, που δεν θα επηρεάζεται σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος εμπλακεί σε ατύχημα, που δεν έχει προκαλέσει ο ίδιος.

Το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει και άλλες νέες διατάξεις υπολογίζεται να κατατεθεί προς ψήφιση σε 15 ημέρες περίπου. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα έχουν ελεγχθεί όλες οι ασφαλιστικές εταιρίες για την οικονομική χρήση 2005.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ