LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

6ος αγώνας πρωταθλήματος Supermoto

Το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Σεπτεμβρίου, θα διοργανωθεί στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, κοινός αγώνας των πρωταθλημάτων αυτοκινήτου και μοτοσικλετών supermoto. Ένα σημαντικότατο νέο είναι η διεξαγωγή σκέλους του MAZDA RX8 CUP.

 
Πρόκειται για ένα αρμονικό συνδυασμό που επιτυγχάνουν οι δύο μεγάλες λέσχες η ΑΛΑ και η IRON TEAM, μετατρέποντας την γνωστή πίστα των Μεγάρων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε αγωνίσματος, χωρίς καμία παραχώρηση σε θέματα ασφαλείας και παράλληλα δημιουργώντας τις συνθήκες για απόλαυση υψηλού θεάματος τόσο από αυτοκίνητα όσο και από μοτοσικλέτες.

Πρόκειται για θεσμό που διεξάγεται Πανευρωπαϊκά και ένας από τους σταθμούς του κυπέλλου αυτού θα είναι και ο δικός μας αγώνας κατά τη διάρκεια του οποίου μπορείτε να απολαύσετε τα κτηνώδη MAZDA να οργώνουν την πίστα.

 

SM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ