net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το… «ανέμελο» Agility της Kymco

Το Agility 125 έφτασε στο περιοδικό την περίοδο που το γκαράζ μας έσφυζε από μεγάλες μοτοσικλέτες. Δεν είναι το πιο γρήγορο, το πιο όμορφο, έχει όμως κάτι το μοναδικό! Είναι full καλοκαιρινό, γεμάτο ανεμελιά, φιλικό, συντροφικό, με κάτι μαγικό να αναβλύζει που προκαλεί εξάρτηση.

 
Το Agility είναι ένα Scooter με συμπαθητική αισθητική. Όσο και να το ψάξετε, πάνω του δε θα βρείτε επιθετικά ή ρετρό στοιχεία. Αυτό που το χαρακτηρίζει είναι όμορφα στοιχεία που δένουν αρμονικά στο σύνολο, δημιουργώντας ένα καλοδεχούμενο και ανάλαφρο στο μάτι αποτέλεσμα.

Το χαρακτηριστικότερο στοιχείο στην οδήγηση του Agility είναι η ευκολία που απαιτεί ο χειρισμός του. Το ύψος της σέλας είναι χαμηλά από το έδαφος παρέχοντας ασφαλές πάτημα στα κάτω άκρα στην ακινητοποίηση. Το βάρος είναι μηδαμινό και οι μαζεμένες του διαστάσεις είναι ο σύμμαχος που θα σας βγάζει πάντα πρώτους στο φανάρι.

Το Agility κρύβει μια ομοιογένεια και ευκολία που σε κάνει να κινείσαι ανέμελα. Η δεύτερη έκπληξη έρχεται από την τιμή του. Στα 1.645 ευρώ που τιμάται, αποτελεί σίγουρα ευκαιρία, αναλογιζόμενοι τα πόσα πολλά μπορεί να προσφέρει. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες, από τη δοκιμή που κάναμε, στο τεύχος (17/06) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ