3 λόγοι για να πείτε «ΝΑΙ» σε ένα ηλεκτρικό scooter φέτος το καλοκαίρι

3 λόγοι για να πείτε «ΝΑΙ» σε ένα ηλεκτρικό scooter φέτος το καλοκαίρι

– Απολαύστε τη φύση
– Εξοικονομήστε χρήματα
– Κερδίστε χρόνο

EMW: Ο ορισμός του μοτοποδηλάτου.

Τα ηλεκτρικά scooter γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, αποτελώντας την πλέον έξυπνη και αποδοτική μορφή μετακίνησης εντός και εκτός πόλεως. Στην αγορά μπορεί κανείς να βρει σύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα ηλεκτρικά scooter, τα οποία ξεχωρίζουν για την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, την εργονομία και το μοντέρνο design τους. Η ηλεκτροκίνηση άλλωστε, τα τελευταία χρόνια, καταγράφει αλματώδεις ρυθμούς ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα, καθώς ολοένα και περισσότεροι είναι αυτοί που στρέφονται σε επιλογές όπως ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες ή πατίνια.
Στην EMW διαθέτουν τα πλέον αξιόπιστα και μοντέρνα ηλεκτρικά μηχανάκια, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς οδηγούς. Εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες εφαρμογές, πρόκειται για οχήματα τα οποία κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη, τις μετακινήσεις μας πιο απλές και φυσικά πιο οικονομικές. Φέτος το καλοκαίρι είναι μια ιδανική εποχή για να επενδύσετε και εσείς σε ένα ηλεκτρικό scooter κι εμείς ετοιμάσαμε μια λίστα με 3 λόγους για τους οποίους πρέπει άμεσα να πείτε το μεγάλο «ΝΑΙ» και να βάλετε στη ζωή σας αυτά τα έξυπνα, φιλικά προς το περιβάλλον και αξιόπιστα οχήματα.
 

Απολαύστε τη φύση

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή κατά την οποία, αναμφίβολα, θέλουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στην ύπαιθρο και να απολαμβάνουμε τις καλές καιρικές συνθήκες. Ακόμα και μια απλή εξόρμηση ωστόσο στη φύση μπορεί να φαντάζει ως εξαιρετικά κουραστική ή κοστοβόρα, εάν επιλέξουμε ένα συμβατικό αυτοκίνητο. Με ένα ηλεκτρικό scooter ωστόσο τα πράγματα γίνονται πιο απλά και εύκολα. Ακριβώς επειδή πρόκειται για οχήματα που χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μπορούμε να απολαύσουμε ξέγνοιαστα μια βόλτα στη φύση, χωρίς να μας απασχολεί το κόστος των καυσίμων. Το Lucking Basic EMW για παράδειγμα που θα βρείτε στο e-shop της EMW είναι μια εξαιρετική επιλογή για καλοκαιρινές εξορμήσεις στη φύση. Mε αυτονομία ≤180-200km, κόστος χρήσης μόλις 0,50 ευρώ ανά 100km και με φώτα υψηλής ευκρίνειας, οι βόλτες στην ύπαιθρο γίνονται πιο άνετες και πιο οικονομικές από ποτέ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Εξοικονομήστε χρήματα

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή κατά την οποία σίγουρα αναζητούμε τρόπους να περιορίσουμε τις σπατάλες και να εξοικονομήσουμε χρήματα για τις διακοπές μας ή απλώς για τα έξοδα του νοικοκυριού μας. Ένα ηλεκτρικό scooter μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε αυτόν τον στόχο, γρήγορα και άμεσα. Με τις τιμές των καυσίμων να εκτοξεύονται ανά διαστήματα και να επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες, με ένα ηλεκτρικό scooter καταφέρνουμε να κερδίσουμε σημαντικά χρηματικά ποσά από τον μηνιαίο οικογενειακό προϋπολογισμό μας. Το κόστος χρήσης ενός τέτοιου οχήματος είναι άλλωστε εξαιρετικά χαμηλό, και έτσι μπορούμε να το χρησιμοποιούμε – ειδικά το καλοκαίρι που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν – για τις καθημερινές μετακινήσεις μας, ακινητοποιώντας άλλα συμβατικά οχήματα (όπως για παράδειγμα το αυτοκίνητό μας) και κάνοντας έτσι μια «γενναία» εξοικονόμηση χρημάτων. Το e-GO EMW που θα βρείτε στο e- shop της EMW έχει κόστος χρήσης μόλις 1 ευρώ ανά 560χλμ και μας δίνει τη δυνατότητα να διανύουμε μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, χωρίς φυσικά να βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Κερδίστε χρόνο

Το καλοκαίρι, με τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινο, κανείς δεν θέλει να περνάει ώρες ατελείωτες στους δρόμους, στην κίνηση και στο μποτιλιάρισμα. Ένα ηλεκτρικό scooter μας επιτρέπει αντιθέτως να αποφεύγουμε την κίνηση, να προσεγγίζουμε άμεσα και με ασφάλεια τον προορισμό μας και έτσι να κερδίζουμε χρόνο στις καθημερινές μετακινήσεις μας. Εκτός από οικονομία στην τσέπη μας, συνεπώς, εξοικονομούμε και χρόνο και μπορούμε να φτάσουμε στη δουλειά μας ή να βγούμε για μια βόλτα, πιο γρήγορα από ποτέ.

Στην EMW μπορείτε να ανακαλύψετε μια σειρά από σύγχρονα, άκρως εντυπωσιακά ηλεκτρικά οχήματα, τα οποία θα σας επιτρέψουν να εξοικονομήσετε σημαντικά χρηματικά ποσά, να κερδίσετε χρόνο και φυσικά να απολαύσετε ξέγνοιαστες εξορμήσεις στη φύση.