• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Share

ΔΙΑΦΟΡΑ

5 τρόποι για να φθάσετε καθαροί!
5 τρόποι για να φθάσετε καθαροί!
Διαβάστηκε από 4386 αναγνώστες
Είστε έτοιμοι να βγείτε το βράδυ με τη μοτοσικλέτα σας και δε θέλετε να λερώσετε τα ρούχα σας, ούτε από τυχόν νερά στο δρόμο ούτε από τα χιλιάδες μυγάκια. Επιπλέον, είπατε να βγάλετε και εσείς τις μπότες (ήρθε η άνοιξη γαρ) και να βάλετε ένα μαλακό καθημερινό παπούτσι. Πώς όμως θα την βγάλετε… καθαροί, με δεδομένες τις ιδιαιτερότητες της οδήγησης μιας μοτοσικλέτας, αλλά και τα νερά των δρόμων, τα οποία επιμένουν να
Είστε έτοιμοι να βγείτε το βράδυ με τη μοτοσικλέτα σας και δε θέλετε να λερώσετε τα ρούχα σας, ούτε από τυχόν νερά στο δρόμο ούτε από τα χιλιάδες μυγάκια. Επιπλέον, είπατε να βγάλετε και εσείς τις μπότες (ήρθε η άνοιξη γαρ) και να βάλετε ένα μαλακό καθημερινό παπούτσι. Πώς όμως θα την βγάλετε… καθαροί, με δεδομένες τις ιδιαιτερότητες της οδήγησης μιας μοτοσικλέτας, αλλά και τα νερά των δρόμων, τα οποία επιμένουν να "απειλούν" ρούχα και παπούτσια.
1. Μαζέψτε λίγο το παντελόνι σας ενώ οδηγείτε, ώστε να αποφύγετε να πέσουν νερά του δρόμου πάνω του. 
2. Προφυλάξτε τα παπούτσια σας βάζοντας ένα ειδικό προστατευτικό στο λεβιέ των ταχυτήτων. Είναι κατασκευασμένο από μαλακό συνθετικό υλικό, που δεν ξεβάφει. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύετε και το σχήμα και το χρώμα των παπουτσιών σας. 
3. Φοράτε μπουφάν: είναι θέμα ασφάλειας, αλλά θα κρατήσετε καθαρό και το πουκάμισό σας.
4. Αν έβρεξε, έστω και πριν από ώρες, φορέστε τα αδιάβροχα ώστε να μη λερωθείτε από το σπρέι που προέρχεται από τα νερά του δρόμου και βγάλτε τα λίγο πριν φτάσετε στον προορισμό σας.
5. Αν τα μαλλιά σας είναι μακριά, οπωσδήποτε δέστε τα και βάλτε την κοτσίδα μέσα από το μπουφάν σας. Ειδάλλως, θα φτάσετε με… τρελό κεφάλι στο ραντεβού σας.