Ευρετήριο Επαγγελματιών

NT MOTO

SERVICE

ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 94, 17563   Π. ΦΑΛΗΡΟ

210 9766356  Website

NT MOTO

NT MOTO

ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 94, 17563   Π. ΦΑΛΗΡΟ

Τηλέφωνο Website Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η nt moto βρίσκεται στο πλευρό των αναβατών σε οτιδήποτε χρειαστούν προσφέροντας υπηρεσίες συντήρησης κι επισκευής δικύκλων με συνέπεια και αξιοπιστία. Η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη είναι η απόλυτη προτεραιότητα και γίνεται πάντα με σεβασμό στις απαιτήσεις και φυσικά στην περιουσία του. Η πολύχρονη εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση πάνω στις νέες τεχνολογίες και τα καινούργια μοντέλα εγγυάται ότι κάθε εργασία θα ολοκληρωθεί τηρώντας ευλαβικά όλα τα απαραίτητα στάδια προκειμένου η μοτοσυκλέτα ή το scooter σας να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν φύγει από το συνεργείο και να μπορεί να κυκλοφορεί με ασφάλεια.

Ο Νίκος Τζήμτσος είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής Kymco / σημείο πώλησης γνήσιων ανταλλακτικών της εταιρείας, αλλά και εξειδικευμένο συνεργείο SYM. Αξίζει να αναφέρουμε ότι με κάθε αλλαγή λαδιών πραγματοποιείται δωρεάν τεχνικός έλεγχος στο δίκυκλο, ώστε να μπορεί να εντοπιστεί άμεσα κάποιο πρόβλημα και να αποφύγετε έτσι μια δαπανηρή επισκευή στο μέλλον. 
Ο Νίκος Τζήμτσος διαθέτει 20ετή πολύτιμη εμπειρία σαν μηχανικός μοτοσικλετών σε σημαντικές εταιρίες σε Ελλάδα και Γερμανία καθώς  και αξιόλογες σπουδές.
 
Αξίζει να επισημάνουμε ότι έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει ανελλιπώς  να λαμβάνει μέρος σε τεχνικά σεμινάρια τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό γιατί πιστεύει στη συνεχόμενη επιμόρφωση στους τομείς που αγαπά και υπηρετεί ακούραστα με ιδιαίτερο μεράκι και αφοσίωση.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΝΤ ΜΟΤΟ για οποιαδήποτε εργασία επισκευής και συντήρησης αφορά το scooter ή τη μοτοσυκλέτα σας καθώς και για διεκπεραιώσεις μέσω ασφαλιστικών εταιριών.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Service
  • After Sales
  • Συντήρηση
  • Ανταλλακτικά
  • Λιπαντικά
  • Διεκπεραιώσεις μέσω ασφαλιστικών εταιριών

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00 – 18:30
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες