• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ευρετήριο Επαγγελματιών

MOTO NOMIKOS

AFTER SALES

Γρ. Λαμπράκη 94, 18121   HONDA/YAMAHA - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

2105620907-9  Website

MOTO NOMIKOS

MOTO NOMIKOS

Γρ. Λαμπράκη 94, 18121   HONDA/YAMAHA - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Τηλέφωνο Website Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

O Κώστας Νομικός έχει καθιερωθεί στο χώρο της μοτοσυκλέτας και πάντα φροντίζει να προσφέρει στο απαιτητικό και πιστό πελατολόγιό του νέες επιλογές.
 
Τα καταστήματα MOTO NOMIKOS πρωταγωνιστούν δυναμικά στην αγορά  του δικύκλου συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρίες όπως  Honda, Υamaha, SYM, Daytona, Kymco,  Kawasaki, Μalaguti, Moto Morini, Brixton, GPX, Mοtron, Lambretta Italjet κ.α.

Στα καταστήματά της MOTO NOMIKOS θα βρείτε διαθέσιμα  όλα τα καινούργια μοντέλα των προαναφερόμενων εταιριών, αλλά και γνήσια αξεσουάρ και είδη ένδυσης. Επίσης, μπορείτε να απευθυνθείτε στο άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό για τη συντήρηση ή την επισκευή της μοτοσυκλέτας ή του scooter σας. Οι μηχανικοί ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες και χρησιμοποιούν σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα που μπορούν να εντοπίσουν άμεσα κάθε πρόβλημα.
 
Η MOTO NOMIKOS  ανήκει στο επίσημο πανελλαδικό δίκτυο των Honda, Υamaha, SYM, Daytona, Kymco,  Kawasaki, Μalaguti, Moto Morini, Brixton, GPX, Lambretta, Italjet  και εξυπηρετεί σε όλα τα επίπεδα (εμπορία, ανταλλακτικά, service, after sales) τους πελάτες της.

Το μοτοσυκλετιστικό κοινό έχει αναπτύξει μια ουσιαστική σχέση παροχής σταθερής προτίμησης στη MOTO NOMIKOS για αρκετές δεκαετίες και εκείνη με τη σειρά της πάντα το ανταποδίδει παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.


 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες