Ευρετήριο Επαγγελματιών

JAWAKIAS ΑΦΟΙ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ

AFTER SALES

Λαοδικείας 53α, 18453   YAMAHA - NIKAIA

2104928015  Website

JAWAKIAS ΑΦΟΙ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ

JAWAKIAS ΑΦΟΙ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ

Λαοδικείας 53α, 18453   YAMAHA - NIKAIA

Τηλέφωνο Website Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Yamaha Jawakias ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1978 από τον Γιώργο Σταματάκη, γνωστό και ως “Jawakias” και από τότε ανήκει στο επίσημο δίκτυο επισκευαστών Yamaha. Αυτό σημαίνει περισσότερα από 40 χρόνια εξειδίκευσης στα μοντέλα της Ιαπωνικής εταιρείας, οπότε μπορείς να είσαι απολύτως σίγουρος για το αποτέλεσμα. Σήμερα τα ινία της επιχείρησης έχει αναλάβει η δεύτερη γενιά και με το ίδιο πάθος συνεχίζει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Οι μηχανικοί της Jawakias παρακολουθούν συνεχώς σεμινάρια και ενημερώνονται πάνω στα νέα μοντέλα της Yamaha και τις τελευταίες τεχνολογίες που αυτά ενσωματώνουν. Έτσι μπορούν να εντοπίσουν άμεσα πιθανά προβλήματα και να δώσουν αξιόπιστες λύσεις. Μέρος της τεχνογνωσίας τους προέρχεται και από την συμμετοχή της εταιρείας στους αγώνες παρέχοντας τεχνική υποστήριξη και προετοιμάζοντας αγωνιστικές μοτοσυκλέτες.
Αν θέλεις να βελτιώσεις τη μοτοσυκλέτα σου, το προσωπικό της Jawakias θα σου προτείνει δοκιμασμένες λύσεις που θα φέρουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Το προσωπικό αναλαμβάνει επαναπρογραμματισμό εγκεφάλων, ενώ το δυναμόμετρο της εταιρείας είναι ο απόλυτης κριτής κάθε εργασίας βελτίωσης. Η απόλυτη δύναμη όμως δεν είναι το μόνο του χρειάζεσαι για να κάνεις διασκεδαστική και ξεχωριστή κάθε διαδρομή, καθώς η βελτίωση της ανάρτησης θα μεταμορφώσει τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας σου. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στη Jawakias και είναι εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι και επισκευαστές της κορυφαίας στο είδος της Ohlins. Και μην ξεχνάς ότι στην Jawakias θα βρεις ακόμα γνήσια ανταλλακτικά, αξεσουάρ και ελαστικά.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες