net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα παπί που θα αποδειχθεί άξιος σύντροφος στην πόλη.

Daytona Sprinter 125

Το δημοφιλές παπί της Daytona είναι μία καθόλα προσιτή πρόταση που μπορεί να μας συντροφεύσει με αξιώσεις στις καθημερινές μας μετακινήσεις στο κέντρο της πόλης.

 
Τιμή: 1.405 ευρώ
+: Απόδοση πίσω φρένου
-: Χαμηλό κεντρικό σταντ
 
 
Το Sprinter μου θυμίζει, κάθε φορά που το βλέπω, αυτό που λένε για κάποιους ανθρώπους – ότι, δηλαδή, αν και δεν είναι ιδιαίτερα όμορφοι ή εντυπωσιακοί, πάντα καταφέρνουν να τραβήξουν την προσοχή όταν μπαίνουν σε ένα δωμάτιο. 
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με το Sprinter. Πάνω του δε θα δεις κάτι περισσότερο ή λιγότερο από αυτά που έχεις συνηθίσει να βλέπεις στα παπιά. Δε διαθέτει κάποιο χαρακτηριστικό που ενδεχομένως να λατρέψεις, ωστόσο δεν σε απογοητεύει σε καμία περίπτωση. Λίγο οι sport πινελιές, όπως οι γωνίες στην ποδιά, τα wave δισκόφρενα και οι κόκκινες δαγκάνες, λίγο η καρίνα, λίγο το μαύρο ματ τελείωμα στο ρύγχος της μάσκας, αυτό το παπί θα σου αρέσει και δε θα ξεφύγει της ματιάς σου.
 Αυτό που θα σε κερδίσει είναι οι λεπτομέρειες, μιας και, συνολικά, το Sprinter δεν ξεφεύγει από τα σχεδιαστικά πρότυπα της κατηγορίας, τα οποία θέλουν τα παπιά να συνδυάζουν τη sport με την παραδοσιακή αισθητική. Από την άλλη, βέβαια, υπάρχουν και τα αρνητικά. 
Ο πίνακας οργάνων (ο οποίος διαθέτει και στροφόμετρο) είναι ξεπερασμένος αισθητικά, ενώ και τα αυτοκόλλητα πάνω στα πλαστικά του θα μπορούσαν να είναι πιο σύγχρονα και ομορφότερα.
 
 
 
 

 

DAYTONA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ