• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Περιεχομενα Τευχους: 2/2020

  ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

 • Test: Kawasaki J300

  Test: Kawasaki J300Για να ξεχωρίσει το scooter σου ανάμεσα στα υπόλοιπα πρέπει να το διαφοροποιήσεις. Η Kawasaki επέλεξε τον sport δρόμο εφοδιάζοντας το J300 με έναν από τους ισχυρότερους 300άρηδες κινητήρες της αγοράς και εμφάνιση που παραπέμπει άμεσα στα Ninja.»
 • Test: Triumph Street Triple RS 2020

  Test: Triumph Street Triple RS 2020Το 2020 η Street Triple RS ανανεώνεται τόσο σε εμφάνιση όσο και σε απόδοση, έχοντας έναν ξεκάθαρο σκοπό. Να συνεχίσει να προσφέρει οδηγικές συγκινήσεις, στους λάτρεις της σπορ οδήγησης και όχι μόνο.»
 • Test: Yamaha TMAX 560

  Test: Yamaha TMAX 560Το TMAX μπαίνει πλέον στην έβδομή του γενιά με δυνατότερο κινητήρα, νέα εμφάνιση και αλλαγές που έχουν σκοπό να το κάνουν καλύτερο από ποτέ ώστε να συνεχίσει τον δικό του δρόμο στην κατηγορία που αυτό δημιούργησε.»
 • ΑΠΟΣΤΟΛH στην Τενερίφη Yamaha Tracer 700

  ΑΠΟΣΤΟΛH στην Τενερίφη Yamaha Tracer 700Πιο δυναμικό από ποτέ, το δημοφιλές Tracer 700 ανανεώνεται με σκοπό να γίνει ακόμη πιο ελκυστικό, συνδυάζοντας την μετακίνηση εντός και εκτός πόλης με τον σπορ χαρακτήρα του.»
 • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑ NEA PIAGGIO MEDLEY 125-150

  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑ NEA PIAGGIO MEDLEY 125-150 Ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της Piaggio ανανεώνεται σημαντικά με την αυγή της νέας δεκαετίας κοιτώντας το μέλλον. Ταξιδεύουμε στην Γένοβα της Ιταλίας, όπου και ερχόμαστε στην πρώτη μας επαφή με το νέο Medley.»
 • ΑΠΟΣΤΟΛΉ στην Αλμερία BMW F 900 XR

  ΑΠΟΣΤΟΛΉ στην Αλμερία BMW F 900 XR Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη… Η ανανέωση της ναυαρχίδας του Γερμανικού σπορ τουρισμού για το 2020, συνοδεύεται από μια κίνηση ματ. Την πρώτη παρουσίαση του μικρότερου αδελφού του στη μεσαία κατηγορία και την ανανέωση του μεσαίου γυμνού roadster της εταιρείας. »