net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μοντέρνες γραμμές που δεν θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο προτάσσει η νέα οικονομική πρόταση της Honda στα παπιά.

Σχεδίαση

Μοντέρνο και αιχμηρό παρουσιάζεται το νέο Astrea Grand. Η σχεδίασή του είναι λίγο πιο δυναμική από εκείνη του Wave 110i, κάτι που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα  οι αναβάτες κάτω των 30 ετών. 
Σε γενικές γραμμές η σιλουέτα του είναι στενή, στα πρότυπα της κατηγορίας, με την ποδιά να είναι μικρή σε διαστάσεις, ενώ η ανασηκωμένη ουρά φανερώνει αμέσως κάποια σπορτίφ γονίδια. 

Μικρός είναι ο προβολέας σε διαστάσεις με τα μακρόστενα αιχμηρά φλας να βρίσκονται πάνω στη ρύγχος του παπιού. Στο πίσω μέρος τα φλας αποτελούν μια ενιαία μονάδα με το φανάρι του στοπ εμφανισιακά, αλλά διαχωρίζονται από καθώς τα “κρύσταλλά” τους είναι διάφανα. 
Έξυπνη η σχεδίαση του καλύμματος της εξάτμισης που συμβάλλει στη μείωση του όγκου, ενώ την εικόνα της στιβαρότητας συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο οι χυτές αλουμινένιες ζάντες με τα πέντε μπράτσα. 

 
  • Τασος Ορφανος

    Σαν τα made in Japan τιποτα και ποτε πλεον!

      1
  • Γιώργος

    Περνάει πολλούς κραδασμούς στο τιμόνι... Δεν ξέρω αν φταίει το ελαστικό η το τηλεσκοπικο που δεν αποσβαινει όπως πρέπει!! Σχεδιαστικά είναι πανέμορφο!Πολύ καλός χώρος κάτω από την σέλα! Όμορφα φωτιζομενα όργανα!Και πολύ καλά φωτα για παπι!Για την κατανάλωση θα σας ενημερώσω! Πάντως πολύ θετικό είναι επισης και το κοστος του σαν αγορά! Ήδη του έκανα 30 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη και το ερωτεύτηκα! Είμαι 1.90 105 κιλά και πάει μια χαρά! Πολύ καλή επιλογή για τις μέρες μας

      9

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ