Το Zontes 310M

Zontes 310M: Αποκαλύφθηκε το ισχυρότερο 300άρι scooter

Αυτό είναι λοιπόν το νέο Mega Scooter από την Zontes, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε premium χωράφια και αποκαλύφθηκε πριν λίγες ώρες. Δείτε τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Πριν από περίπου 2 μήνες, σας αποκαλύπταμε τα σχέδια της Zontes για την είσοδο στα scooters μεσαίου κυβισμού και μάλιστα με premium βλέψεις (δείτε τι γράφαμε τότε κάνοντας κλικ εδώ). Αυτό είναι λοιπόν το νέο scooter της Zontes που αποκαλύφθηκε λίγες ώρες πριν: Ιδού το νέο 310M!
 
H είδηση προέρχεται από τα μέσα του Ασιατικού τύπου και, μαζί με τις εικόνες του μοντέλου, περιλαμβάνει και κάποιες πληροφορίες που εξασφάλισαν οι συνάδελφοι μας. Αρχικά, η σχεδίαση του μοντέλου κάνει «μπαμ» ότι ακολουθεί την μοναδική και πολύ αιχμηρή αισθητική της εταιρείας. Σε μηχανολογικό επίπεδο, μιλάμε για κινητήρα 310 κ.εκ., όπως ακριβώς και για όλη την σειρά 310 από την Zontes, ο οποίος ανακοινώνεται ότι αποδίδει 32 ίππους. Αν τα τεχνικά δεδομένα επιβεβαιωθούν στο μέλλον, μιλάμε για το ισχυρότερο 300άρι scooter στην κατηγορία του.
 
Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι το μοντέλο θα ζυγίζει 162 κιλά, γεμάτο (!), πράγμα που το καθιστά και ένα από τα ελαφρύτερα scooter της κατηγορίας δημιουργώντας προσδοκίες για υψηλές επιδόσεις.  
 
Σε τεχνολογικό επίπεδο, μπόλικα Zontes «καλούδια» αναμένονται να εξοπλίζουν το μοντέλο, με τα εξής να ανακοινώνονται: Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, σύστημα keyless εκκίνησης χωρίς κλειδί, TFT οθόνη για την απεικόνιση των ενδείξεων, πλήρη φωτισμό LED και ABS σύστημα από την Bosch.
 
Περιμένουμε περισσότερα, για τυχόν άφιξη του μοντέλου στην χώρα μας, που δεν την θεωρούμε καθόλου απίθανη!