Αυτή είναι η Zero DSR Black Forest

Zero DSR Black Forest: Ηλεκτρική και adventure

Μία νέα προσθήκη στην γκάμα της γνωστής Zero, που φέρνει χαρακτήρα περιπέτειας στις ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες. Πως σας φαίνεται;

Η Zero είναι μια αμερικανική μάρκα μοτοσυκλετών, που κατασκευάζει εδώ και αρκετά χρόνια, ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Συνεχίζοντας τις παρουσιάσεις των νέων μοτοσυκλετών, η Zero αποκάλυψε την DSR Black Forest Edition, η οποία είναι ένα Adventure μοντέλο που βασίζεται στην DSR.

H Black Forest Edition ουσιαστικά αποτελεί μια έκδοση εξοπλισμού-εμφάνισης, με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί προφανώς επάνω της. Η μοτοσυκλέτα φέρει προστατευτικά κάγκελα, βοηθητικά φώτα και γρίλια προστασίας του φαναριού εμπρός, ζελατίνα, νέους καθρέφτες και μαρσπιέ και ένα σετ 3 βαλιτσών της Givi, όλα αυτά προκειμένου να τονίσει την τουριστική της πλευρά.

Μηχανολογικά, η DSR Black Forest Edition φέρει μια μπαταρία χωρητικότητας 14,4 kWh, ενώ ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει την «εξτρά» μεγαλύτερη μπαταρία των 18 kWh. Η μέγιστη αυτονομία που η Zero δηλώνει (με την μεγάλη μπαταρία βέβαια) ανέρχεται στα 141 μίλια ή 227 χιλιόμετρα (με την απλή μπαταρία, ο αριθμός πέφτει στα 112 μίλια ή 180 χιλιόμετρα).

Σίγουρα, οι «σκληροπυρηνικοί» οπαδοί της περιπέτειας θα τα χαρακτήριζαν λίγα… Όλοι βέβαια ξέρουμε ότι ακόμα, οι μπαταρίες αναπτύσσονται στο θέμα της πυκνότητας ενέργειας και σύντομα οι αυτονομίες των ηλεκτρικών οχημάτων θα αυξηθούν κι άλλο… Πως σας φαίνεται η μοτοσυκλέτα;