Yamaha: Αποκάλυψε την ομάδα MotoGP του 2019

Νέα ονομασία, νέα χρώματα και ελπίδα για μια νέα καλύτερη σεζόν, από την Yamaha για τα Moto GP του 2019. Δείτε περισσότερα…

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Με μια επίσημη εκδήλωση στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, η Yamaha παρουσίασε την εργοστασιακή ομάδα της, για το πρωτάθλημα MotoGP του 2019 που ξεκινάει σύντομα. Πολλά αλλάζουν στην ομάδα, με πρώτο το όνομά της: Με την Movistar να μην είναι πλέον ο κύριος χορηγός, η ομάδα ονομάζεται Monster Energy Yamaha, με το γνωστό ενεργειακό ποτό να λαμβάνει ρόλο μεγάλου χορηγού.

Εντυπωσιακά είναι τα νέα χρώματα της YZR-M1 για το 2019: Η Yamaha αποφάσισε να επιλέξει έναν πολύ έντονο συνδυασμό μαύρου και μπλε, με το μαύρο να παίζει μάλιστα τον κύριο ρόλο επικρατώντας στην ουρά και στο κάτω μέρος του φέρινγκ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όπως είναι φυσικό οι δύο αναβάτες της ομάδας, Valentino Rossi και Maverick Vinales, που μίλησαν για την νέα χρονιά που έρχεται.

Ο Rossi είπε συγκεκριμένα: «Μια τέτοια στιγμή πάντα νιώθεις ενθουσιασμό. Είναι κρίμα που τελείωσαν οι διακοπές, αλλά είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιατί την προηγούμενη περίοδο οι αντίπαλοί μας έκαναν καλά βήματα. Είναι δύσκολη δουλειά που απαιτεί ακρίβεια, πρέπει να δουλέψεις σκληρά με τους μηχανικούς σου και με το στυλ οδήγησης σου. Νιώθω πάντα πολύ άνετα με την παρουσία της Monster Energy. Είμαι περήφανος και είναι σημαντικό που τους έχουμε για κύριο χορηγό»

Με την σειρά του, ο Maverick Vinales είπε: «Ήταν ένας εξαιρετικός χειμώνας, ένιωσα πολύ καλά και είναι ευχαρίστησή μου να είμαι εδώ, είδα την μοτοσυκλέτα και είναι υπέροχη. Συνήθως προσπαθώ να ξεκινήσω και να νιώθω έτοιμος. Δεν έχει σημασία πως πήγε η περασμένη χρονιά, αυτή είναι μια νέα αρχή. Έχουμε δει πολλές αλλαγές στην ομάδα. Νιώθω ότι έχω μια πολύ καλή εμπειρία με τους ανθρώπους μου, με όλες αυτές τις αλλαγές νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Νιώθω περήφανος και με το σήμα της Monster στην μοτοσυκλέτα, αισθάνομαι πολύ καλά»