Winger 950018: Casual έξω, τεχνικό μέσα

- Casual εμφάνιση για να το φοράς παντού.
- Αφαιρούμενη επένδυση και αποσπώμενη κουκούλα.
- Προστατευτικά σε ώμους, αγκώνες αλλά και πλάτη.

Αναζητώντας είδη ένδυσης αναβάτη και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την πρακτικότητα με την προσιτή τιμή, η Winger είναι μια από τις πρώτες εταιρείες που έρχονται κατά νου. Η γκάμα της περιλαμβάνει μπουφάν, γάντια, παντελόνια, περιλαίμια, κουκούλες μοτοσυκλέτας, σαμάρια και πολλά ακόμα χρήσιμα προϊόντα και έχοντας δοκιμάσει αρκετά από αυτά μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι πρόκειται για υψηλού value for money επιλογές. Μια από αυτές είναι και το Winger 950018 που μας παραχώρησε η εταιρεία Πατμανίδης Α.Ε. 
 

Casual εμφάνιση για να το φοράς παντού

Το 950018 είναι ένα softshell χειμερινό μπουφάν μοτοσυκλέτας κατασκευασμένο από πολυεστέρα με casual εμφάνιση που μόνο το έμπειρο μάτι θα αναγνωρίσει ότι πρόκειται για ένα άκρως τεχνικό jacket. Το συγκεκριμένο υλικό εκτός από την ξεχωριστή εμφάνιση, προσφέρει και χαμηλό βάρος με το μπουφάν να ζυγίζει 1.700 γραμμάρια σε Medium μέγεθος, που το καθιστά ιδανικό για όσους θέλουν κορυφαία άνεση και ελευθερία κινήσεων μέσα στην πόλη. Αυτά ακριβώς τα στοιχεία του χαρίζουν πολυχρηστικότητα και σου επιτρέπουν να το φοράς καθημερινά όχι μόνο με τη μοτοσυκλέτα, αλλά και σε οποιαδήποτε υπαίθρια δραστηριότητα. Η ανάλαφρη αίσθηση και η άνεση που προσφέρει ξεφεύγουν από τα όσα μας έχουν συνηθίσει τα χειμερινά μπουφάν μοτοσυκλέτας και αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνεσαι άμεσα μόλις το φορέσεις

Αφαιρούμενη επένδυση και αποσπώμενη κουκούλα

Η αφαιρούμενη θερμική επένδυση, σου επιτρέπει να προσαρμόζεις το μπουφάν στις εξωτερικές θερμοκρασίες και άρα να το χρησιμοποιείς για μεγαλύτερο διάστημα μέσα στη χρονιά. Επίσης, διαθέτει και κουκούλα με ελαστικό κορδόνι ρύθμισης, την οποία μπορείς να αφαιρέσεις αν δεν χρειάζεσαι. Ένα από τα στοιχεία που μας άρεσαν είναι η αδιαβροχοποίηση που προσφέρει το συγκεκριμένο υλικό που θα σε προστατέψει σε περίπτωση μπόρας μικρής διάρκειας, ενώ ασφαλή και στεγνά θα μείνουν και τα υπάρχοντά σου αφού όλα τα φερμουάρ είναι αδιάβροχα. Για την αποθήκευση αντικειμένων έχεις 4 εξωτερικές τσέπες, 1 εσωτερική και μια θήκη εγγράφων, ενώ ακόμα μια θήκη εγγράφων και μια θήκη κινητού από μαλακό ύφασμα υπάρχουν στην επένδυση. 
 

Προστατευτικά σε ώμους, αγκώνες αλλά και πλάτη

Η casual εμφάνιση κρύβει καλά την πραγματική ταυτότητα του συγκεκριμένου μπουφάν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα εξειδικευμένο jacket μοτοσυκλέτας, οπότε η ασφάλεια βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Διαθέτει πιστοποιημένα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες, ενώ ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη ήταν η ύπαρξη προστατευτικού πλάτης, στοιχείο που συχνά απουσιάζει ακόμα και από μπουφάν πολλαπλάσιας τιμής. Τα προστατευτικά είναι λεπτά και εύκαμπτα, αγκαλιάζοντας σωστά τα σημεία που καλούνται να προστατεύσουν, χωρίς να επηρεάζουν την ελευθερία κινήσεων, ενώ είναι αφαιρούμενα. Σε διάφορα σημεία υπάρχουν λογότυπα και λωρίδες από ανακλαστικό υλικό για να είναι πιο ορατός ο αναβάτης κατά τη νυχτερινή οδήγηση και δεν πρέπει να παραλείψουμε το φερμουάρ σύνδεσης με παντελόνι.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15, 10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Ρωτήστε περισσότερα