Σχεδίαση

    Σχεδίαση

    Μπορεί να απευθύνονται στο ίδιο κοινό, όμως κάθε μία έχει τον χαρακτήρα της, κάτι που αντικατοπτρίζεται φυσικά και στην εμφάνιση. Tο νέο Kawasaki Versys 650 ακολουθεί πιο τουριστικά μονοπάτια από τα υπόλοιπα, δηλώνοντας ξεκάθαρα τη συγγένεια του με το μεγαλύτερο Versys 1000. Οι νέοι Led προβολείς σε συνδυασμό με το μικρό ρύγχος, δημιουργούν μια επιθετική εικόνα που ταιριάζει με την υπόλοιπη γκάμα της ιαπωνικής εταιρίας χωρίς όμως να είναι ακραία, αφού κάτι τέτοιο δεν θα άρμοζε σε μια μοτοσυκλέτα της κατηγορίας. Το μεγάλο ρεζερβουάρ και το πίσω μέρος με το φιμέ led φωτιστικό σώμα ακολουθούν την αιχμηρή σχεδίαση της μοτοσυκλέτας η οποία παρά τα αρκετά σπορ στοιχεία δεν παρεκκλίνει από αυτό που έχεις στο μυαλό σου όταν ακούς Adventure Tourer.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »




    Από την άλλη το Triumph Tiger Sport 660 ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία της γυμνής αδερφής Trident 660 έχοντας αρκετά compact διαστάσεις, ακροβατώντας μεταξύ της adventure και της sport touring κατηγορίας. Το design του βρετανικού μοντέλου δεν θα ξενίσει το ευρύ κοινό, αλλά ούτε θα τραβήξει τα βλέμματα με “προκλητικά” στοιχεία, γεγονός που το κάνει αρεστό σχεδόν σε όλους. Στο εμπρός μέρος συναντάμε δύο δίδυμα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, ενώ η ουρά του μικρού τίγρη παραμένει και αυτή μινιμαλιστική με ένα το LED φωτιστικό να βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη σέλα χωρίς τη χρήση περιττών πλαστικών.



    Η σιλουέτα του Yamaha Tracer 7 κινείται στα πρότυπα της κατηγορίας έχοντας όμως πολλά φουτουριστικά στοιχεία, κάτι που σε συνδυασμό με την εμπορική του επιτυχία το κάνουν άμεσα αναγνωρίσιμο από όποια πλευρά και αν το κοιτάξεις. Στο εμπρός μέρος τα φώτα θέσης Led έχουν τον πρώτο ρόλο, με τους Led προβολείς τύπου projector να βρίσκονται σχεδόν κρυμμένοι από κάτω τους, ενώ οι επιθετικές γραμμές εκτείνονται και στο ρεζερβουάρ, με το πίσω μέρος να θυμίζει τη σειρά των γυμνών ΜΤ. Κάτω από τις χούφτες έχουν ενσωματωθεί πλέον μικροσκοπικά LED φλάς που συμβάλλουν στην εκσυγχρονισμένη εμφάνιση του μοντέλου και στον hi-tech χαρακτήρα που αποπνέει.
     

    Σελίδα 1Versys 650 vs Tiger Sport 660 vs Tracer 7: Με το μαχαίρι στα δόντια
    Σελίδα 2Σχεδίαση
    Σελίδα 3Aνεση - Εργονομία
    Σελίδα 4Κινητήρας – Επιδόσεις
    Σελίδα 5Πλαίσιο - Αναρτήσεις - Φρένα

    YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

    KAWASAKI: Δείτε όλα νέα μοντέλα του 2024 στο νέο ελληνικό website!