T.ur Elba - Test

Βάρος μόλις 1.280 γραμμάρια
Αντιανεμικά πάνελ στο εμπρός μέρος
26% πιο λεπτά και 60% πιο εύκαμπτα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες

Τιμή: 159,90 ευρώ

Η adventure κατηγορία εξελίσσεται συνεχώς παρασύροντας μαζί της και τον εξοπλισμό αναβάτη. Η Ιταλική T.ur δημιουργήθηκε ακριβώς για να καλύψει τις ανάγκες ιδιαίτερες ανάγκες των κατόχων adventure μοτοσυκλετών που αναζητούν αυξημένη αποτελεσματικότητα και πρακτικότητα, ενώ θέλουν ο εξοπλισμός τους να προσαρμόζεται στις εναλλασσόμενες συνθήκες. Με τις θερμοκρασίες να έχουν αρχίσει ήδη να ανεβαίνουν και το καλοκαίρι να πλησιάζει, το Moto Market μας προμήθευσε με το ολοκαίνουργιο T.ur Elba.
 

Αποτελεσματικό ακόμα και μέσα στην πόλη

Το Elba είναι ένα κοντό, αμιγώς καλοκαιρινό μπουφάν κατασκευασμένο από μια μείξη υψηλής ποιότητας υλικών. Το μεγαλύτερο μέρος του είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα Polystrong 600D που συνδυάζεται με μεγάλες διάτρητες επιφάνειες από ύφασμα Xtr-M, ενώ τα πλαϊνά τμήματα στα μανίκια και τη μέση κατασκευάζονται από Polystrong 400D, καθώς θέλουμε πιο εύκαμπτο ύφασμα για μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία κινήσεων. Το βάρος των 1.280 γραμμαρίων σε Small μέγεθος, το κατατάσσει ανάμεσα στα ελαφρύτερα που έχουν περάσει από τα χέρια μας και μόλις το φορέσεις, η στενή γραμμή του γίνεται ένα με το σώμα σου και είναι σαν να μην το φοράς. Μπορείς να το προσαρμόσεις στον σωματότυπό σου από τους δυο ιμάντες με Velcro στη μέση, ενώ στα μανίκια υπάρχουν κουμπιά δυο θέσεων στους δικεφάλους και τον πήχη. Στο τελείωμα των μανικιών έχουμε κλείσιμο με φερμουάρ και Velcro.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

26% πιο λεπτά και 60% πιο εύκαμπτα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες

Στους ώμους και τους αγκώνες έχουμε προστατευτικά EASYFLEX Level 1 που είναι ελαφριά, εύκαμπτα και επιτρέπουν στον αέρα να περάσει. Το σχήμα τους προσαρμόζεται στο σώμα σου και αγκαλιάζουν σωστά τις περιοχές που προστατεύουν χωρίς να περιορίζουν τις κινήσεις. Σε σχέση με τα αφρώδη PU προστατευτικά είναι 26% πιο λεπτά, 60% πιο εύκαμπτα, ενώ έχουν 90% καλύτερη διαπνοή, στοιχείο που τα καθιστά ιδανική επιλογή για καλοκαιρινό μπουφάν. Στην πλάτη υπάρχει αναμονή για Lever 2 προστατευτικό το οποίο πωλείται χωριστά. Τους απαραίτητους χώρους προσφέρουν δυο ευρύχωρες εξωτερικές τσέπες και δυο ακόμα τσεπάκια στο εσωτερικό, ενώ ανακλαστικά στοιχεία σε διάφορα σημεία κάνουν πιο ορατό τον αναβάτη κατά τη νυχτερινή οδήγηση.
 

Η άποψή μας

Το Elba είναι ένα υψηλής ποιότητας και άκρως αποτελεσματικό μπουφάν που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τη ζέστη. Μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις πιο ψυχρές ώρες της ημέρας χάρη στα αντιανεμικά πάνελ και έχει πιο λεπτά και εύκαμπτα προστατευτικά. Η τιμή του δικαιολογεί απόλυτα την ποιότητα κατασκευής και είναι μια επένδυση που θα σε συνοδεύει για πολλά καλοκαίρια.               
 

Μάθετε περισσότερα >>>
MOTO MARKET A.E.
Θησέως 25, 17671, ΑΘΗΝΑ