Μια νέα εποχή ξημερώνει για την Triumph αλλά και την Bajaj.

Triumph - Bajaj: Επίσημη έναρξη συνεργασίας

Οι δύο εταιρείες σήκωσαν και επίσημα την αυλαία της κοινοπραξίας τους, όπως ανακοινώθηκε και έτσι μπαίνουμε σε τροχιά αναμονής για νέα μοντέλα! Δείτε περισσότερα…

Μετά από πολλαπλές ειδήσεις, σήμερα Triumph και Bajaj ανακοίνωσαν οριστικά, την έναρξη της συνεργασίας τους. Οι δύο μάρκες θέλουν να εισέλθουν δυναμικά σε νέες κατηγορίες αλλά και να αυξήσουν το μερίδιο αγοράς τους στο παγκόσμιο μοτοσυκλετιστικό σκηνικό.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της συμφωνίας που δημοσιεύθηκαν, η νέα συνεργασία θα έχει ως αποτέλεσμα έναν νέο κινητήρα και μια νέα πλατφόρμα οχήματος, στην κατηγορία των «200 έως 750 κυβικών εκατοστών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο τύπου. Οι μοτοσυκλέτες που θα προκύψουν από αυτή την συνεργασία θα είναι πάνω από μία, με στόχο την προσφορά διαφορετικών ειδών μοτοσυκλέτας για τις ανάγκες των αναβατών, ένα φαινόμενο που συνθηθίζεται σήμερα.

Ακόμα πιο σημαντική είναι η πληροφορία, ότι οι νέες μοτοσυκλέτες θα είναι «προσιτές» και θα αποτελέσουν παγκοσμίως, ένα νέο «σημείο εισόδου» στην Triumph από τους αναβάτες που ψάχνουν την επόμενη μοτοσυκλέτα τους. Τα νέα μοντέλα θα μαρκεταριστούν, με το λογότυπο της βρετανικής εταιρείας.

Για την νέα συνεργασία αυτή, ο επικεφαλής της Triumph, John Bloor, είπε: «Είναι μια σημαντική συνεργασία για την Triumph και χαίρομαι πολύ που ανακοινώθηκε και επίσημα. Εκτός του ότι εισάγουμε την μάρκα σε νέα και κρίσιμα χωράφια της αγοράς, τα προϊόντα της συνεργασίας αυτής θα προσελκύσουν ένα νεότερο αλλά απαιτητικό κοινό και είναι το επόμενο μας βήμα στις φιλοδοξίες μας για επέκταση σε παγκόσμιο επίπεδο».

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Bajaj, Rajiv Bajaj, δήλωσε: «Η Triumph είναι μια εμβληματική μάρκα παγκοσμίως και είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει μεγάλη όρεξη στην Ινδία και σε άλλες αναπτυσσόμενες αγορές για τα νέα προϊόντα. Ανυπομονούμε για την συνεργασία μας με έναν τόσο γνωστό κατασκευαστή και την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε ο ένας την δυναμικότητα του άλλου».