Το νέο Cruisym α 300 έφτασε στην Papanikolakis Moto

Όλα τα νέα μοντέλα SYM και Daytona σε περιμένουν στην Papanikolakis Moto. Δες από κοντά και απέκτησε τα νέα Cruisym α 300 και Symphony Cargo 125.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η Papanikolakis Moto ανήκει στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της SYM και Daytona και είναι εξουσιοδοτημένος έμπορος και επισκευαστής. Αυτό σημαίνει ότι στο κατάστημα θα βρείτε όλα τα τελευταία μοντέλα scooter, μοτοσυκλετών και παπιών, ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ ή να προγραμματίσετε το service σας. Η εταιρεία ακολουθεί κατά πόδας τις εξελίξεις και τα νέα μοντέλα δεν σταματούν να κάνουν την εμφάνισή τους. Πλέον στον στόλο τους έχουν προστεθεί το νέο τα νέα Cruisym α 300 και Symphony Cargo 125 και φυσικά το VF185, το δυνατότερο παπί της αγοράς με τους 18 ίππους, που έχει αλλάξει τα δεδομένα της κατηγορίας. Ας τα γνωρίσουμε καλύτερα.

Cruisym α 300

Το Cruisym, ένα από τα best seller της SYM, ανανεώνεται πλήρως εναρμονίζεται με τις προδιαγραφές Euro 5 και αποκτά επίσης Traction Control. Το Cruisym α 300, με σύγχρονη εμφάνιση, διατηρεί τις αιχμηρές γωνίες με την προσθήκη carbon look επιφανειών τονίζοντας τον sport χαρακτήρα του. Το σύστημα φώτων είναι πλέον Full LED τεχνολογίας, με το εμπρόσθιο φωτιστικό σώμα να ανανεώνεται, βελτιώνοντας παράλληλα και την ορατότητα κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του scooter ολοκληρώνεται με τη χρήση νέου ευανάγνωστου πολυλειτουργικού, πλήρως ψηφιακού, LCD πίνακα οργάνων που συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο αναβάτης.

Να θυμίσουμε ότι το scooter κινείται από τον 278cc, υγρόψυκτο, 4βάλβιδο, κινητήρα F4 της SYM. Με τις Euro5 προδιαγραφές η απόδοση αγγίζει τους 26,5 ίππους, διατηρώντας την εξευγενισμένη αίσθηση και απόκριση που τον έκαναν ξεχωρίσει στην κατηγορία. Στο Cruisym α 300 προστέθηκε σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS), που εξασφαλίζει τη βέλτιστη πρόσφυση του οπίσθιου τροχού κατά την επιτάχυνση σε ολισθηρές επιφάνειες. To Cruisym α έχει χώρους που θα έκαναν πολλά μεγαλύτερα scooters να ζηλέψουν, με μεγάλο φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, που μπορεί να φιλοξενήσει 2 full face κράνη και μικροαντικείμενα. Στο εσωτερικό της ποδιάς, υπάρχει κλειστός αποθηκευτικός χώρος, με αναβαθμισμένη θύρα USB QC3.0 για γρήγορη φόρτιση συσκευής εν κινήσει.

Θα το βρείτε ετοιμοπαράδοτο στην Papanikolakis Moto σε mat grey.

 

Symphony Cargo 125

Βασισμένο στο δημοφιλές Symphony, το Cargo, καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες μεταφοράς. Mε λειτουργικό σχεδιασμό και μεγάλη δυνατότητα φόρτωσης, το scooter της SYM προσφέρεται για εύκολη και άνετη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου όγκου. Η σέλα είναι μίση και προορίζεται μόνο για τον αναβάτη, αφού στη θέση του συνεπιβάτη έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη, ειδικά σχεδιασμένη σχάρα. Μπορεί να μεταφέρει μεγάλα φορτία πάνω της με ασφάλεια, ενώ συμπληρωματικά υπάρχει διαθέσιμος χώρος και στο επίπεδο δάπεδό. Χρήσιμοι θα φανούν και οι 2 επιπλέον κλειστοί αποθηκευτικοί χώροι, κάτω από τη σέλα και στο ντουλαπάκι της ποδιάς, όπου υπάρχει και παροχή ρεύματος 12V.

Η διπλή πίσω ρυθμιζόμενη ανάρτηση 3 θέσεων σε συνδυασμό με το στιβαρό πλαίσιο, προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη μεταφορά φορτίου μεγάλου βάρους, επιτυγχάνοντας καλύτερο έλεγχο του οχήματος και σταθερότητα στο δρόμο. Η χρήση ζαντών 16 ιντσών εμπνέουν εμπιστοσύνη, προσφέρουν μεγαλύτερη ευστάθεια, με το όχημα να αποκτά καλύτερη συμπεριφορά στις λακκούβες. Αμεσο και αποτελεσματικό φρενάρισμα επιτυγχάνεται χάρη στα 2 δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα (διαστάσεων 240mm πίσω και 260mm εμπρός) και το συνδυασμένο σύστημα πέδησης (CBS). Με το Symphony Cargo επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση καυσίμου, χάρη στο σύγχρονο κινητήρα και το σύστημα EFI. Ο τετράχρονος κινητήρας είναι δυνατός, με απόδοση 10,5 ίππων στις 8.500 σαλ.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Κλεισθένους 48 - 50, 15344 Γέρακας  
Τηλ.: 210 6616016  
www.papanikolakis.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:30