H Bentley Hooligan του Thomas Angebault

H Bentley Hooligan του Thomas Angebault

H Bentley Hooligan του Thomas Angebault

H Bentley Hooligan του Thomas Angebault

Θα ήταν έτσι μια ηλεκτρική Bentley μοτοσυκλέτα;

Σχεδιαστής παρουσίασαν την άποψη τους, για το πώς θα μπορούσε να είναι μια ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα, από την θρυλική βρετανική μάρκα. Πως σας φαίνεται;

Η βρετανική Bentley είναι διαχρονικά γνωστή, για τα υπερπολυτελή της αυτοκίνητα, αλλά και την σημαντική αγωνιστική της παρουσία. Φυσικά στοιχεία σαν και αυτά αποτελούν έμπνευση για σχεδιαστές και, κατά την διάρκεια του lockdown, στο διαδίκτυο ξεκίνησε η πρόκληση #motosketchfight μεταξύ των σχεδιαστών. Ο  Γάλλος Thomas Angebault απάντησε, με την μοτοσυκλέτα που βλέπετε εδώ.
 
Ο Angebault ονόμασε το δημιούργημα του «Bentley Hooligan», μια μάλλον… αντισυμβατική επιλογή ονόματος για ένα μοντέλο της βρετανικής μάρκας. Η μοτοσυκλέτα εμφανίζεται με ειδικό μπροστινό σύστημα και hubless τροχό, ενώ ο πίσω τροχός είναι δισκοειδής και εδράζεται σε «συμβατικό» ψαλίδι. Ο κύριος όγκος της μοτοσυκλέτας είναι πλήρως περίκλειστος, προφανώς φιλοξενώντας την μπαταρία, ενώ οι λεπτομέρειες είναι εντυπωσιακές. Προσέξτε το χαρακτηριστικό «B» στην εμπρός γρίλια, τα δύο κυκλικά φωτιστικά σώματα και την διάταξη των βραχιόνων της ανάρτησης εμπρός, που θυμίζουν… χέρια κολυμβητή!  
 
Φυσικά το χρώμα της μοτοσυκλέτας είναι το British Racing Green της Bentley (τι άλλο θα μπορούσε να είναι), ενώ φανταζόμαστε ότι αν το μοντέλο γινόταν πραγματικότητα, θα ήταν… υπερ-περιορισμένης παραγωγής με αστρονομική τιμή. Πως σας φαίνεται;
 

  • Pericles St

    Ισως και λόγω ηλικίας να σκέφτομαι έτσι , αλλά όλα αυτά τα πλαστικά και τα μουντά χρώματα στις σύγχρονες μοτοσικλετες με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Μοτοσικλέτα-scooter-suv-ότι ναναι, αξίας 20,000€ με 100hp , είναι ένα απλά ένα ματ μηχανάκι σκονισμενο στην άκρη ενός δρόμου. Η μοτοσικλέτα έαν δεν γυαλίζει με μέταλλα και χρώμια δεν είναι τίποτα.

      2