Test παντελόνι: Nordcode Jean Evo

Test παντελόνι: Nordcode Jean Evo

Test παντελόνι: Nordcode Jean Evo

Test παντελόνι: Nordcode Jean Evo

Test παντελόνι: Nordcode Jean Evo

Test παντελόνι: Nordcode Jean Evo

  • Test παντελόνι: Nordcode Jean Evo
  • Test παντελόνι: Nordcode Jean Evo
  • Test παντελόνι: Nordcode Jean Evo
  • Test παντελόνι: Nordcode Jean Evo
  • Test παντελόνι: Nordcode Jean Evo
  • Test παντελόνι: Nordcode Jean Evo

Test παντελόνι: Nordcode Jean Evo

Με διακριτικούς αεραγωγούς και προστατευτικά που βγαίνουν εύκολα από την εξωτερική πλευρά, το Jean Evo της Nordcode επαναπροσδιορίζει τα casual παντελόνια για μοτοσυκλετιστική χρήση.

Η Nordcode είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει αποκλειστικά είδη ένδυσης για μοτοσυκλετιστές αξιοποιώντας και το όνομά της είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Moto Market. Τα προϊόντα της δημιουργούνται σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των αναβατών και ικανοποιούν πλήρως όλα τα απαιτούμενα πρότυπα ασφάλειας. Η προσοχή στη λεπτομέρεια του σχεδιασμού, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των υλικών, εξασφαλίζουν την τέλεια εφαρμογή, την άνεση και την ασφάλεια του αναβάτη. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές γίνεται ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με προϊόντα που ταιριάζουν “γάντι” στα Ελληνικά δεδομένα. Πριν λίγο καιρό είχαμε δοκιμάσει ένα από τα μπουφάν 4 εποχών της Nodcode, το Pantera, το οποίο μας είχε εντυπωσιάσει με την άνεση, την αποτελεσματικότητα και την πρακτικότητα που προσέφερε. Αυτή τη φορά στα χέρια μας ήρθε ένα τζιν παντελόνι, το Jean Evo, που υπόσχεται να προσφέρει ασφάλεια στις καθημερινές μετακινήσεις προσφέροντας casual εμφάνιση.

Ανεση – Εμφάνιση

Από την εμφάνισή του κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει ότι πρόκειται για ένα εξειδικευμένο παντελόνι μοτοσυκλέτας, αφού δεν διαφέρει σε τίποτα από ένα κανονικό τζιν παντελόνι. Αυτός ακριβώς βέβαια είναι και ο στόχος. Να είσαι προστατευμένος σε κάθε σου μετακίνηση χωρίς όμως να θυσιάζεις το casual στιλ, και την άνεση ενός καθημερινού ρούχου. Το εξωτερικό του Jean Evo είναι κατασκευασμένο από βαμβακερό ύφασμα, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε ενισχύσεις από αραμίδιο σε στρατηγικά σημεία, ένα ανθεκτικό υλικό που βλέπουμε συχνά σε μπουφάν μοτοσυκλέτας. Φορώντας το είναι σαν να φοράς ένα κανονικό τζιν, αφού δεν θυμίζει σε τίποτα τα δύσκαμπτα παντελόνια μοτοσυκλέτας. Προσφέρει εξαιρετική άνεση είτε είσαι πάνω στη μοτοσυκλέτας είτε όχι και σε αυτό συμβάλουν και οι ελαστικές σούρες στα γόνατα, ώστε να μην επιβαρύνονται όταν είναι λυγισμένα κατά την οδήγηση. Το υλικό κατασκευής του είναι ιδιαίτερα ελαστικό και αγκαλιάζει σωστά τα πόδια χωρίς να ανεμίζει στις υψηλές ταχύτητες. Ελαστικό είναι και το υλικό στην περιοχή του καβάλου για εύκολο ανέβα - κατέβα από τη μοτοσυκλέτα. Φυσικά διαθέτει υποδοχή για ζώνη και 5 συνολικά τσέπες, όπως ένα συμβατικό τζιν.

Δεν έχουμε να κάνουμε με ένα χοντρό παντελόνι, οπότε μπορεί να φορεθεί ακόμα και το καλοκαίρι και μάλιστα διαθέτει μικρούς αεραγωγούς στους μηρούς, οι οποίοι κλείνουν με ένα μικροσκοπικό φερμουάρ που τους κάνει ουσιαστικά αόρατους όταν είναι κλειστοί. Η ποσότητα αέρα που εισέρχεται από εκεί γίνεται αισθητή και είναι αρκετή προσκειμένου να σε δροσίσει τις ζεστές ήμερες.

Ποιότητα κατασκευής – προστασία

Τα υλικά κατασκευής αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις και δείχνουν ότι είναι ανθεκτικά και μπορούν να αντεπεξέλθουν σε σκληρή καθημερινή χρήση. Όλες σχεδόν οι ραφές είναι διπλές για μεγαλύτερη αντοχή και γενικά έχουμε να κάνουμε με ένα υψηλής ποιότητας παντελόνι που δικαιολογεί απόλυτα την τιμή του.

Στα γόνατα υπάρχουν πιστοποιημένα προστατευτικά προστατευτικά τα οποία είναι όσο μαλακά και μεγάλα πρέπει ώστε να ισορροπούν μεταξύ άνεσης και αποτελεσματικότητας. Στο περπάτημα δεν ενοχλούν καθόλου, ενώ όταν είσαι πάνω στη μοτοσυκλέτα με τα γόνατα λυγισμένα, δεν σε πιέζουν όπως μπορεί να συμβαίνει με άλλα παντελόνια αυτής της κατηγορίας. Αν θέλεις μάλιστα μπορείς να τα αφαιρέσεις εύκολα ακόμα και χωρίς να βγάλεις το παντελόνι, αφού οι θήκες τους είναι στην εξωτερική πλευρά και είναι προσβάσιμες από ένα φερμουάρ ίδιο με αυτό των αεραγωγών που είναι σχεδόν αόρατο. Δεν πρέπει βέβαια να παραλείψουμε ότι εσωτερικά υπάρχουν αναμονές και για προστατευτικά στους γοφούς.

 

Η άποψή μας

Το Jean Evo της Nordcode ικανοποιεί απόλυτα τις προσδοκίες σου αφού προσφέρει άνεση και προστασία χωρίς να θυσιάζει την casual εμφάνιση. Όμως δεν μένει μόνο εκεί, αλλά ανεβάζει τον πήχη, καθώς διαθέτει αεραγωγούς, υλικά κατασκευής και ελαστικά τμήματα που βλέπουμε σε εξειδικευμένα παντελόνια.

 

Θα το βρείτε διαθέσιμο στο κατάστημα Moto Market

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

www.motomarket-shop.gr
τηλ.: 210- 9222349 (Aθήνα)
τηλ.: 2310-946800 (Θεσσαλονίκη)