Test γάντια: Five WFX Skin Zero Minus

Τα Skin Zero Minus είναι ένα από τα best seller χειμερινά γάντια της Five, ειδικά σχεδιασμένα για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Τιμή: 99 ευρώ

Οι υψηλές προδιαγραφές και τα καλύτερα υλικά συνδυάζονται σε ένα εξειδικευμένο προϊόν που υπόσχεται να κρατήσει ζεστά, στεγνά και προστατευμένα τα χέρια του αναβάτη. Για να δοκιμάσουμε όλα αυτά στην πράξη, παραλάβαμε ένα ζευγάρι Skin Zero Minus από το Moto Market. 

Ποιότητα – Ανεση – Πρακτικότητα

Πιάνοντας το γάντι αντιλαμβάνεσαι αμέσως ότι κρατάς ένα στιβαρό και υψηλής ποιότητας προϊόν. Οι περισσότερες ραφές είναι διπλές για μεγαλύτερη αντοχή και όλα τα επιμέρους κομμάτια και υλικά «δένουν» εξαιρετικά. Στην παλάμη και τον αντίχειρά υπάρχει μια έξτρα στρώση διάτρητου υφάσματος για καλύτερη επαφή με τα γκρίπ. Πρόκειται για ένα αυστηρά χειμωνιάτικο γάντι οπότε είναι αρκετά χοντρό και ίσως κουράσει αν οδηγείτε πολύ ώρα μέσα στην πόλη. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι είναι δερμάτινο, που σημαίνει ότι χρειάζεται λίγο χρόνο για να μαλακώσει και να προσαρμοστεί στο χέρι του αναβάτη. Δεν επιτρέπει τον χειρισμό οθονών αφής, αλλά είναι χαρακτηριστικό που συχνά απουσιάζει από αυτή την κατηγορία γαντιών. Η ελαστική σούρα στον καρπό και το Velcro φροντίζουν για το εύκολο και ασφαλές κλείσιμο, ενώ το μεγάλο μήκος του, του επιτρέπει να περνά πάνω από το μπουφάν αποτρέποντας την είσοδο κρύου αέρα ή νερού. Το συνολικό βάρος των δύο γαντιών είναι 280 γραμμάρια.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ