Test: Yamaha Super Tenere 1200 Raid Edition

Στην εξίσωση της περιπέτειας, το Yamaha Super Tenere έχει το δικό του τρόπο λύσης, προσφέροντας απόλυτη αρμονία ανάμεσα στην πολυχρηστικότητα, την ευκολία χειρισμού και την ασφαλή συμπεριφορά.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Τι νέο φέρνει
Ηλεκτρονικές αναρτήσεις
Πλήρες πακέτο adventure εξοπλισμού

Τιμή: 19.500 ευρώ

Η Yamaha παρουσίασε το Tenere το 2010 ως μια μοτοσυκλέτα διπλού σκοπού όπως μαρτυράει και το όνομα της. Το Tenere είναι μια αμμώδης ερημική περιοχή στην περιοχή της Σαχάρας και αποτελεί σημείο αναφοράς για τις εκτός δρόμου ικανότητες του Ιαπωνικού μοντέλου. Σε αυτή την τελευταία ανανέωση, στον πλούσιο εξοπλισμό, προστέθηκε το πακέτο των ηλεκτρονικών αναρτήσεων που διευκολύνουν τον αναβάτη αλλά αυξάνουν και τις δυνατότητες σε διαφορετικά πεδία ανεξαρτήτως συνθηκών. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • motor

    είναι απορίας άξιο πως έχουν την τιμή του στον θεό. Africa kai versus 1000 που κινούνται στην ίδια φιλοσοφία είναι αρκετά φτηνότερα. Ασε που τα φρένα δεν είναι κορυφαία, είναι βαρύ, οι αναρτήσεις δεν είναι ενεργητικές ουσιαστικά. με τόσο λεφτά, αν εξαιρέσουμε τα άλογα που δεν είναι ο απόλυτος αριθμός το ζητούμενο, όλα πάνω του θα έπρεπε να είναι κορυφαία. Να στρίβει και να φρενάρει πολύ καλά.

      2
  • KONSTANTINOS

    Υπάρχει καμία πιθανότητα να παρεισ αυτό το μηχανάκι οταν με τα ιδια χρήματα αγοραζεισ απο ktm κ bmw μεχρι ducati στην ίδια κατηγορία με 50+ αλογα κ εμφάνιση???

      16