Το εντελώς νέο εμπρός μέρος θα προκαλέσει την... παρειδωλία σας θυμίζοντας πρόσωπο.

Το πίσω φωτιστικό σώμα είναι LED.

Προσοχή στην λεπτομέρεια: Όλα τα καλώδια του εμπρός μέρους βρίσκονται τυλιγμένα σε αυτή την μοναδική σωλήνωση για «καθαρή» εμφάνιση.

Οι λεπτομέρειες που αναγράφουν το MT αρκτικόλεξο, είναι αρκετές στην έκταση του μοντέλου.

Εμφάνιση-ποιότητα

Το ΜΤ-125 κλέβει ηχηρά την προσοχή σου, όπως κάνουν κατά κόρον οι νέοι που θέλουν να ξεχωρίσουν. Η δεύτερη γενιά του αφήνει οριστικά πίσω την εμφάνιση της έκδοσης του 2014 και μεταμορφώνεται σε μια… εξωγήινη μοτοσυκλέτα με υπερσύγχρονα, ιδιαίτερα στοιχεία. Ξεκινώντας από το εμπρός μέρος, το «πρόσωπο» που σχηματίζουν η μάσκα, τα φώτα ημέρας και ο μονός LED προβολέας, είναι πασιφανές. Διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο MT-125 φαίνονται και στην περιοχή του ρεζερβουάρ και των εμπρός αεραγωγών, ενώ οι αλλαγές συνεχίζονται και μέχρι το πίσω μέρος. Πιο συγκεκριμένα, νέα είναι η ποδιά του κινητήρα και τα πλευρικά πλαστικά που πλέον «αγκαλιάζουν» το ψυγείο, ενώ τα εμπρός φλας μετακινήθηκαν, από τα πλαϊνά πλαστικά στην μάσκα. 


Η σέλα είναι πλέον μονοκόμματη και μαζί της άλλαξε ριζικά και η ουρά του μοντέλου, με τα χαρακτηριστικά πλαστικά του υποπλαισίου να είναι επίσης ολοκαίνουργια. Με την εξάτμιση αλλά και τα φτερά εμπρός και πίσω να είναι νέα, το MT-125 πέρασε από μια διαδικασία ολικού λίφτινγκ και τολμούμε να πούμε, ότι είναι ομορφότερο και πιο δυναμικό από ποτέ. Ποιοτικά μιλώντας, το MT-125 εμφανίζει μια κορυφαία εικόνα, εφάμιλλη μεγαλύτερων και ακριβότερων μοτοσυκλετών. ¶ριστα παίρνει η συναρμολόγηση  και η εφαρμογή των τμημάτων μεταξύ τους, ενώ το φινίρισμα και η τακτοποίηση των καλωδίων και των σωληνώσεων έχουν προσεχθεί ιδιαίτερα. Τα υλικά προέρχονται σαφώς από το «πάνω ράφι», ενώ οι βαφές είναι αψεγάδιστες. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ