Test Nordcode Trophy: Καλοκαιρινό και Adventure

Με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν και τις διακοπές να πλησιάζουν, θέλεις ένα ελαφρύ γάντι, διάτρητη επιφάνεια που να επιτρέπει τη ροή του αέρα και με σκληρές προστασίες στις αρθρώσεις. Αν στα παραπάνω προσθέσεις και τη χαμηλή τιμή, τα καλοκαιρινά Nordcode Trophy είναι μία από τις επιλογές που ξεχωρίζουν.

Δοκιμάζουμε τα καλοκαιρινά γάντια Nordcode Trophy

Για τη Nordcode και την παρουσία της στην ελληνική αγορά δε χρειάζεται να γράψουμε και πολλά, αφού έχει κερδίσει το μοτοσυκλετιστικό κοινό με τα προϊόντα της που ισορροπούν μεταξύ πρακτικότητας, άνεσης, ποιότητας και τιμής. Η γκάμα της στον εξοπλισμό του αναβάτη είναι πλήρης καλύπτοντας κάθε ανάγκη του, ενώ η εταιρεία δε σταματάει να την ανανεώνει συνεχώς. Με το καλοκαίρι και τις διακοπές να πλησιάζουν, χρειαζόμασταν ένα ελαφρύ γάντι με πιο περιπετειώδη χαρακτήρα και για το λόγο αυτό, παραλάβαμε από τη MotoMarket, τα καλοκαιρινά γάντια Nordcode Trophy.

Ποιότητα - Εμφάνιση

Αρχικά, η εμφάνιση των Nordcode Trophy σου φέρνει στο μυαλό περιπέτειες και χωμάτινα μονοπάτια κι όχι άδικα, από τη στιγμή που μιλάμε για ένα adventure καλοκαιρινό γάντι. Ακόμα και τα χρώματα τονίζουν τον σπορ και σκληροτράχηλο χαρακτήρα τους, με τις κόκκινες-μπλε-τιρκουάζ πινελιές στα δάχτυλα να δημιουργούν μία όμορφη αντίθεση με το υπόλοιπο σύνολο χρώματος γκρι. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχει και η επιλογή του πιο διακριτικού φουλ μαύρου χρώματος και σε μεγέθη από S έως 3XL.
Τα Trophy είναι κατασκευασμένα από συνθετικό και διάτρητο ύφασμα στο επάνω μέρος, το οποίο συμβάλει με τη σειρά στην απρόσκοπτη ροή του αέρα, στην ευελιξία και στο ιδιαίτερα χαμηλό τους βάρος, κάτι το οποίο καταλαβαίνεις και στην πράξη. Από την άλλη, το εσωτερικό της παλάμης είναι καλυμμένο πλήρως με δέρμα, αυξάνοντας έτσι την ανθεκτικότητα στη φθορά καθώς και το «κράτημα» στα grips του τιμονιού.

Ανεση - Εργονομία

Όταν φορέσεις τα Nordcode Trophy θα καταλάβεις πως διαφέρουν αρκετά σε σχέση με τα βαρύτερα, δύσκαμπτα, χειμερινά γάντια, γεγονός που θα σε κάνει να μην τα αποχωρίζεσαι  τους ανοιξιάτικους – καλοκαιρινούς μήνες. Η εφαρμογή τους είναι σωστή κλείνοντας με velcro στην  περιοχή των καρπών, αγκαλιάζοντας το χέρι και χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις σου, στοιχεία που τα κάνουν άνετα στη χρήση τους ακόμα και μετά από πολλές ώρες οδήγησης. Αφού μιλάμε για καλοκαιρινά γάντια, πρέπει να σημειώσουμε πως η υφασμάτινη διάτρητη επιφάνεια αφήνει το φρέσκο και δροσερό αέρα να εισέλθει στο εσωτερικό, ανακουφίζοντας από τη ζέστη των ημερών.

Ασφάλεια - Προστασία

Σε ότι αφορά τον τομέα της ασφάλειας, τα Trophy της Nordcode είναι πλήρως εξοπλισμένα με προστατευτικά από TPU στις κεφαλές των αρθρώσεων, καθώς και ένα slider από το ίδιο υλικό στο κάτω μέρος της παλάμης. Επιπλέον ενισχύσεις υπάρχουν και στην περιοχή που ακουμπάνε τα grip, όπως και στα φάλαγγες των δαχτύλων. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσουμε, είναι το ειδικό ένθετο στους δείκτες των δακτύλων που τα κάνει κατάλληλα για οθόνες αφής έχοντας αρκετά καλή απόκριση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MOTO MARKET A.E.
Θησέως 25, 17671, ΑΘΗΝΑ

Ρωτήστε περισσότερα