Η κόκκινη δερμάτινη σέλα, εκτός από όμορφη είναι και αρκετά άνετη με μεγάλα τμήματα και πλούσιο αφρώδες να φιλοξενούν τα μαλακά μόρια οδηγού και συνεπιβάτη.

Tο επίπεδο πάτωμα, ιδανικό για καθημερινή χρήση, δίνει πανεύκολη πρόσβαση στη σέλα χωρίς να σηκώνεις τα πόδια, ενώ αφήνει χώρο και για μεταφορά πραγμάτων μπροστά από τα πόδια του αναβάτη.

Ντουλαπάκι στην ποδιά, για τα βασικά αντικείμενα που χρειάζεστε άμεσα.

Πέρα από τα πλήκτρα του Noodoe στην δεξιά χειρολαβή, οι διακόπτες είναι συνηθισμένοι.

Πέρα από τα πλήκτρα του Noodoe στην δεξιά χειρολαβή, οι διακόπτες είναι συνηθισμένοι.

Aνεση – Εργονομία

Η εργονομία του νέου μοντέλου στοχεύει στην άνεση και την φιλικότητα προς τον αναβάτη. Πράγματι, η δερμάτινη σέλα με την μπορντό απόχρωση, διαθέτει μεγάλα τμήματα και πλούσιο υλικό που υποστηρίζει τα μαλακά μόρια των επιβατών. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από αυτή, δεν μπορεί να φιλοξενήσει κάποιο κράνος, ούτε καν τύπου jet, και ενδείκνυται μόνο για τοποθέτηση μικρών αντικειμένων, γαντιών και εγγράφων. Την κατάσταση εξισορροπεί το πρακτικό top box στο πίσω μέρος της ουράς, το οποίο λύνει τα χέρια του αναβάτη. Ένα ντουλαπάκι στα αριστερά της ποδιάς, το οποίο μάλιστα κλειδώνει, καθώς επίσης και ένας αναδιπλούμενος γάντζος, προσφέρουν επιπλέον λύσεις αποθήκευσης. Οι διακόπτες έχουν την κλασική διάταξη, εκτός από τα κουμπιά για τη διαχείριση του Noodoe στη δεξιά χειρολαβή. Όπως  όλα τα νέα μοντέλα της Kymco, έτσι και το People S έχει εξοπλιστεί με την προηγμένη πλατφόρμα διασύνδεσης. Ο αναβάτης μπορεί να συνδέσει το κινητό του και κάθε φορά που το scooter σταματάει για παράδειγμα στα φανάρια, το Noodoe να του εμφανίζει πιθανές αναπάντητες κλήσεις, έκτακτες ειδήσεις, νέα μηνύματα, ενημερώσεις φίλων στα κοινωνικά δίκτυα.  Με αυτό τον τρόπο αντισταθμίζεται και η επιλογή της Kymco να τοποθετήσει  την θύρα USB κάτω από τη σέλα. Επίσης το Noodoe προσφέρει πρόγνωση καιρού, έξυπνη πυξίδα που δείχνει τα πιο κοντινά βενζινάδικα όταν χρειαστείς ανεφοδιασμό και πλοήγηση σε αυτό που θα επιλέξεις, απομνημόνευση  της θέσης στάθμευσης και σύστημα πλοήγησης ειδικά σχεδιασμένο από την Tom-Tom για χρήση σε μοτοσυκλέτα, με δωρεάν χάρτες και καθοδήγηση με βελάκια στο κέντρο της οθόνης. Όλα τα παραπάνω απεικονίζονται στην κεντρικά τοποθετημένη έγχρωμη οθόνη οργάνων. Μια επιπλέον ψηφιακή οθόνη, παρέχει τις υπόλοιπες ενδείξεις. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400