Test AGVpro Skin-R: Δερμάτινα και καλοκαιρινά

Αν η χρηστικότητα και η λειτουργικότητα έχουν προτεραιότητα για σένα, τότε τα Skin-R της AGVpro πρέπει να προστεθούν στις επιλογές σου. Είναι δερμάτινα με κομμένα δάχτυλα, έχουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων, ενώ θα σε δροσίσουν και θα σε προστατεύσουν τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δοκιμάζουμε τα δερμάτινα γάντια AGVpro Skin-R

Η AGVpro μας έχει συνηθίσει σε προϊόντα εξοπλισμού αναβάτη, τα οποία συνδυάζουν τις ανταγωνιστικές τιμές με την ποιότητα δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο «Value for Money» πακέτο. Η γκάμα της περιλαμβάνει μπουφάν, παντελόνια και γάντια που έχουν σε πρώτο πλάνο την πρακτικότητα και την προστασία του αναβάτη. Με τον πρώτο μεγάλο καύσωνα του καλοκαιριού να πλησιάζει, αναζητήσαμε μία πρακτική και αποτελεσματική λύση για την κάλυψη των χεριών και απευθυνθήκαμε στην TooFast, όπου και παραλάβαμε τα δερμάτινα γάντια με κομμένα δάκτυλα AGVpro Skin-R.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εμφάνιση - ¶νεση

Τα AGVpro Skin-R έχουν κοντή σχεδίαση κι όπως προαναφέραμε κομμένα δάχτυλα, κάτι που μας φέρνει στο μυαλό παλιότερες εποχές. Έχουν κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από δέρμα μαύρου χρώματος, στοιχείο που κάνει πιο διακριτική την εμφάνισή τους, ενώ στην περιοχή του καρπού υπάρχει ένα κλείσιμο velcro για να «μένουν» σταθερά στη θέση τους κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Γενικά, η σχεδίασή τους εξυπηρετεί όχι μόνο όσους οδηγούν μοτοσυκλέτα,  αλλά και τους ποδηλάτες ή ακόμα κι όσους σηκώνουν βάρη στο γυμναστήριο όπως δηλώνει κι η εταιρεία!

Εργονομία

Η λειτουργικότητα και η χρηστικότητα που έχουν τα AGVpro Skin-R είναι σε υψηλά επίπεδα, κάτι που καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή και στην πράξη. Σε αυτό βοηθάει ότι οι περιοχές των δακτύλων δεν καλύπτονται πλήρως από κάποιου είδους ύφασμα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα χειρισμού των χειριστηρίων του τιμονιού με περαιτέρω άνεση. Σημαντικό και μη αμελητέο, είναι ότι πλέον έχεις καλύτερο grip και αίσθηση στις μανέτες συμπλέκτη – φρένου, αφού σε αυτά τα σημεία έχεις άμεση επαφή με το χέρι σου.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

TOOFAST
Λ. Βουλιαγμένης 583, 16452, Αργυρούπολη

Ρωτήστε περισσότερα