• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ανεβαίνει και ανεβαίνει η ελληνική αγορά, 3 μήνες πριν το κλείσιμο του έτους.

Ταξινομήσεις Σεπτεμβρίου: Αδιάκοπη αύξηση

 

Η ανοδική πορεία στις ταξινομήσεις δικύκλων στην Ελλάδα συνεχίζεται. Δείτε αναλυτικά, τα δεδομένα του Σεπτεμβρίου αλλά και του 9μήνου.

Η άνοδος των ταξινομήσεων δικύκλων στην χώρα μας συνεχίζεται, αφού πλέον και το 9μηνο του 2019 κλείνει με θετικό πρόσημο. Πριν λίγα λεπτά, λάβαμε το καθιερωμένο πλέον δελτίο τύπου από τον ΣΕΑΑ, το οποίο εξακολουθεί να παρουσιάσει εικόνα αισιοδοξίας.

Για τον Σεπτέμβριο του 2019, οι ταξινομήσεις δικύκλων άνω των 50 κ.εκ. ανήλθαν στις 3.544, οι οποίες είναι κατά 21% αυξημένες σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2018. Πέρσι, τον Σεπτέμβρη σημειώθηκαν 2.930 ταξινομήσεις.

Παράλληλα, όσον αφορά το 9μηνο, η αύξηση είναι της τάξης του 13,2%: Πιο συγκεκριμένα, στο διάστημα Ιαν.-Σεπ. 2019 ταξινομήθηκαν 31.472 μοτοσυκλέτες, σε σύγκριση με τις 27.798 ταξινομήσεις του αντίστοιχου 9μήνου 2018.

Αξίζει να αναφέρουμε κάπου εδώ ότι, όπως συνέβη και το 2016, αναμένουμε μια ελαφρώς «παραμορφωμένη» εικόνα ταξινομήσεων μέχρι το τέλος του έτους, σε περίπτωση που προταξινομηθούν μοντέλα Euro4 με την έλευση σε εφαρμογή, των Euro5. Σε κάθε περίπτωση, τόσο εμείς όσο και οι εμπλεκόμενοι φορείς θα ενημερώσουμε ανάλογα για το τι θα συμβεί στην αγορά, τον επόμενο καιρό.