«Πετάει» η αγορά δικύκλου στο 1ο τρίμηνο του 2021!

Ταξινομήσεις Μαρτίου: Απογείωση της αγοράς με +107,4%

Επιστροφή σε ρυθμούς… προ Covid φαίνεται να προμηνύει η ραγδαία αύξηση ταξινομήσεων δικύκλων στην χώρα μας, με το πρόσημο τριμήνου να είναι ήδη σημαντικά αυξημένο. Δείτε περισσότερα.

Προ ολίγων λεπτών έφτασαν στα χέρια μας, τα δεδομένα για τις ταξινομήσεις δικύκλων στην χώρα κατά τον μήνα Μάρτιο, αλλά και για το 1ο τρίμηνο του 2021. Η πραγματικότητα είναι άκρως ενθαρρυντική, αφού ο Μάρτιος κατέγραψε αύξηση των ταξινομήσεων κατά 107,4%. Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε ότι πέρσι τέτοιον καιρό, ήταν σε ισχύ το κλείσιμο του εμπορίου και το πρώτο lockdown, παράγοντες που σαφώς επηρέασαν τις επιδόσεις της αγοράς.
 
Παράλληλα, οι ταξινομήσεις του τριμήνου δείχνουν ότι πιθανότατα, η μοτοσυκλέτα βρίσκεται για άλλη μια φορά, σε φάση έντονης ανόδου. Συγκεκριμένα, από τον Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο του 2021 ταξινομήθηκαν 7.148 δίκυκλα σημειώνοντας αύξηση κατά 17,4% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρσι.
 
Μείνετε συντονισμένοι, για περισσότερα και αναλυτικά ρεπορτάζ, όταν λάβουμε στα χέρια μας και τα αναλυτικότερα δεδομένα ανά κατηγορίες και μοντέλα.