Σταθερά ανοδική η πορεία της αγοράς μοτοσυκλετών και των δίκυκλων γενικότερα, στην Ελλάδα.

Σταθερά ανοδική η πορεία της αγοράς μοτοσυκλετών και των δίκυκλων γενικότερα, στην Ελλάδα.

Ταξινομήσεις 4μήνου: Δυνατή αύξηση πωλήσεων με 22,9% πάνω

Η αγορά της μοτοσυκλέτας «πετάει» και στο κλείσιμο του 1ου τετραμήνου του 2022, καθώς οι επιδόσεις των ταξινομήσεων δείχνουν ενθαρρυντικά στοιχεία για το υπόλοιπο του έτους.

Αύξηση ταξινομήσεων κατά 22,9% στο τετράμηνο

Ένα διψήφιο ποσοστό αύξησης σε ταξινομήσεις είναι μεγάλη υπόθεση. Στο κλείσιμο του 4μήνου του 2022, ταξινομήθηκαν συνολικά 14.159 δίκυκλα στην Ελλάδα, κατά 22,9% περισσότερα από τα 11.525 δίκυκλα του αντίστοιχου διαστήματος για το 2021.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μικρά κυβικά στο επίκεντρο σε παπιά –scooter

Η σημασία των δικύκλων ως εργαλεία οικονομικής και πολύπλευρης μετακίνησης, για την αγορά μας, διακρίνεται ξεκάθαρα με μια ματιά στα top μοντέλα του πίνακα, αφού scooters και παπιά πρωταγωνιστούν. Στην μοτοσυκλέτα, τα δεδομένα φυσικά αλλάζουν καθώς το fun-to-ride και οι επιδόσεις απασχολούν περισσότερο, με τα αποτελέσματα να είναι λίγο-πολύ αναμενόμενα.

Σε τροχιά ρεκόρ η αγορά μοτοσυκλέτας;

Το 2021 έκλεισε με τον μεγαλύτερο αριθμό ταξινομήσεων καινούργιων μοτοσυκλετών, που η αγορά είδε σε βάθος 10ετίας – με 44.605 ταξινομήσεις. Η αύξηση που η αγορά σημειώνει ήδη είναι μεγάλη και η πιθανότητα για ένα ακόμα ρεκόρ δεν είναι μικρή. Με παράγοντες όπως οι τιμές-φωτιά που πλήττουν την βενζίνη και η δυνατότητα οδήγησης δικύκλου 125 κυβικών με δίπλωμα αυτοκινήτου να ενθαρρύνουν το κοινό για την επιλογή, η αγορά δικύκλων μπορεί να βρίσκεται σε μια εξαιρετική περίοδο για ανάπτυξη.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »