net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

QUADRO S: Εναλλακτική Τεχνολογία

Το γνωστό τρίκυκλο scooter της ελβετικής Quadro δέχθηκε 21 σημαντικές βελτιώσεις για το 2014, βελτιώσεις τόσο στιλιστικές όσο και τεχνικές. Ξεχωρίζει ο νέος, δυνατότερος κινητήρας.

Το Quadro S αποτελεί την εξέλιξη του Quadro 350D που είχε παρουσιαστεί το 2011, και διαθέτει πληθώρα αλλαγών, σε όλους τους τομείς. Ξεχάστε τον παλιό κινητήρα. Το νέο τετραβάλβιδο σύνολο αποδίδει 27 ίππους και ροπή 2,6 Kg.m. Νέος είναι και ο ψεκασμός, ενώ η Quadro αναφέρει πως το S εύκολα φτάνει τα 130 χλμ/ώρα. Νέες όμως είναι και οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις για μεγαλύτερη άνεση σε κακό οδόστρωμα, νέα και πιο άνετη η σέλα, φρέσκα και τα όργανα που παρέχουν καλύτερη πληροφόρηση (πλέον διαθέτουν ενδείξεις για θερμοκρασία περιβάλλοντος και για θερμοκρασία ψυκτικού), ενώ έχουν και πιο ευδιάκριτες ενδείξεις. 

Το S έχει και νέες χειρολαβές πίσω, ενώ μπορεί να δεχθεί και top box - υπάρχει επίσημο αξεσουάρ, με χωρητικότητα 50 λίτρα! Η Quadro αναφέρει επίσης πως το επαναστατικό σύστημα HTS (Hydraulic Tilting System) που χρησιμοποιεί για να δίνει κλίση στην μπροστινή ανάρτηση του το Quadro βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, δίχως όμως να αναφέρει τις όποιες βελτιώσεις που έχει δεχθεί στην έκδοση S. Τέλος η εταιρεία αναφέρει πως με βάρος 200kg, το Quadro S είναι το ελαφρύτερο της κατηγορίας του.

Θυμίζουμε πως το Quadro οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Κινητήρας: 4T, 1K, Υ/Ψ, 4Β

Κυβισμός (κ.εκ.): 346

Ισχύς (ισχύς/σ.α.λ.: 27/7.000

Ροπή (kg.m/σ.α.λ.): 2,6/5.500

Βάρος (κιλά): 200

Τιμή (ευρώ): 6.595

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ