net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Piaggio MP3 300 Yourban (LT)

Piaggio MP3 300 Yourban (LT): Νεανικό και ικανό

Το Yourban αποτελεί μια παράλληλη πρόταση για όσους επιθυμούν ένα τρίκυκλο scooter, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να απαρνηθούν τη σπορτίφ συμπεριφορά και την αντοχή στην πίεση. Αν και σαφώς μικρότερο σε σχέση με τα στάνταρ MP3, το Yourban διαθέτει ικανοποιητικότατους χώρους για αναβάτη και συνεπιβάτη. Στο πίσω μέρος το χαρακτηριστικό…πορτμπαγκάζ των μεγάλων MP3 απουσιάζει, κάτι που μειώνει τους αποθηκευτικούς χώρους κατά ένα full face κράνος. Ωστόσο, κάτω από τη σέλα τα πράγματα παραμένουν ικανοποιητικά.

Το σύστημα των δύο τροχών μπροστά αυξάνει κατακόρυφα τα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας. Το Yourban μπορεί να πάρει μεγάλες κλίσεις και δεν προβληματίζει τον αναβάτη του σε θέματα πρόσφυσης – ακόμη και σε βρεγμένο οδόστρωμα! Οι αναρτήσεις το ελέγχουν σωστά προσφέροντας και καλά επίπεδα άνεσης. Μόνο με δύο άτομα στη σέλα και σε δρόμο με πολύ έντονες ανωμαλίες το πίσω μέρος θα τραντάξει τους επιβαίνοντες εξαιτίας της σκληρότητας των ελατηρίων στο δεύτερο μισό της συμπίεσής τους.

Σε σχέση με τα στάνταρ MP3, το Yourban παρουσιάζεται σαφώς πιο ευέλικτο εξαιτίας του κοντύτερου κατά 110 ολόκληρα χλστ. μεταξονίου. Παράλληλα, εμφανίζεται και πιο πρόθυμο στις αλλαγές κατεύθυνσης εξαιτίας του μικρότερου βάρους, ενώ αισθητή είναι και η μετατόπιση της κατανομής του κέντρου βάρους μπροστά, εξαιτίας της ελαφρύτερης ουράς. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα θα ελιχθεί με εξαιρετική άνεση, με την ταχύτητα να εξαρτάται καθαρά από την εμπειρία του αναβάτη!

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, απλή και Sport, ενώ αμφότερες είναι διαθέσιμες και ως LT, δηλαδή με το κατάλληλο μετατρόχιο για να οδηγούνται με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Κινητήρας: 4T, 1K, Υ/Ψ, 4Β

Κυβισμός (κ.εκ.): 278

Ισχύς (ισχύς/σ.α.λ.): 23/7.750

Ροπή (kg.m/σ.α.λ.): 2,5/5.750

Βάρος (κιλά): 211

Τιμή (ευρώ): 5.840 / 5.920 (Sport) / 6.590 (LT) / 6.690 (Spot LT)

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ