Suzuki: Νέα χρώματα για τη GSX-R 1000R

Ένα εντυπωσιακό ματ γκρι λάνσαρε η Suzuki για τη GSX-R 1000R, αλλά θα είναι διαθέσιμο μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας. Εσείς θα βάφατε ποτέ τη μοτοσυκλέτα σας σε αυτό το χρώμα;

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Συγκρατημένη θα τη χαρακτηρίζαμε τη Suzuki αυτή τη χρονιά, καθώς εκτός από τη Hayabusa, που ουσιαστικά είναι η εξέλιξη της υπάρχουσας πλατφόρμας, δεν προχώρησε σε γενικευμένες αλλαγές στα μοντέλα της, αφού αυτές περιορίστηκαν σε μικρές μηχανολογικές βελτιστοποιήσεις και νέα χρώματα. Ανάμεσα σε αυτά τα μοντέλα ήταν και το GSX-R 1000R, για το οποίο είδαμε δυο νέα χρώματα, ένα ολόμαυρο και ένα μαύρο / κόκκινο.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Η Suzuki όμως φαίνεται να κράταγε τα καλύτερα χρώματα αποκλειστικά για τους Ιάπωνες αναβάτες, καθώς εκτός από το μαύρο / κόκκινο και το εμπνευσμένο από τα MotoGP, Triton Blue Metallic/Mystic Silver Metallic, στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, η GSX-R 1000R θα είναι διαθέσιμη στο Glass Matte Mechanical Gray, που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Το ματ γκρι έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητό τα τελευταία χρόνια στον κόσμο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας και η Suzuki ακολουθεί τη μόδα της εποχής. Λέτε να το δούμε και στην Ευρώπη ή είναι αποκλειστικά για την Ιαπωνική αγορά; Ο χρόνος θα δείξει.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »