H νέα τεράστια διαφήμιση της Suzuki Hayabusa στο Λονδίνο.

Suzuki Hayabusa: Διαφήμιση... 72 μέτρων στην Αγγλία!

Μία από τις μεγαλύτερες, κυριολεκτικά, διαφημιστικές καταχωρήσεις για την ολοκαίνουργια Hayabusa, εξασφάλισε η Suzuki Αγγλίας. Δείτε περισσότερα…

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Η νέα Suzuki Hayabusa 2021 είναι, αδιαμφισβήτητα, το σημαντικότερο νέο μοντέλο της εταιρείας για τον τελευταίο χρόνο, για να μην πούμε… την τελευταία δεκαετία. Με το ενδιαφέρον γύρω από την μοτοσυκλέτα να είναι κυριολεκτικά τεράστιο, η Suzuki Αγγλίας δημιούργησε μια αντίστοιχα… τεράστια διαφήμιση για την μοτοσυκλέτα!
 
Πιο συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία νοίκιασε το Cromination Billboard του Λονδίνου, μια από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές επιφάνειες της Ευρώπης, με μήκος 72 μέτρα, με την εμφάνιση της καταχώρησης να είναι ξεχωριστή από κάθε άποψη. Φυσικά στόχος της Suzuki με αυτό είναι η δημιουργία μιας  κορυφαίας διαφημιστικής προσπάθειας, για μια κορυφαία μοτοσυκλέτα.
 
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο επικεφαλής marketing της Suzuki Μεγάλης Βρετανίας, Ian Bland, «η τρίτη γενιά της Hayabusa σηματοδοτεί την επιστροφή ενός ορόσημου από την Suzuki και είναι τόσο πασίγνωστο, αναγνωρίσιμο και σεβαστό που εγγυάται μια μεγάλη αναταραχή. Το να το εμφανίζουμε σε μια από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές πλατφόρμες της Ευρώπης ταιριάζει απόλυτα».