net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Best Moto 2017: Ψηφίστε και κερδίστε!

Δοκιμή: Yamaha Tracer 700

Δοκιμή: Piaggio Beverly 300 Euro4

Δοκιμή: Kawasaki D-Tracker 150

Στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί

Το νέο τεύχος του Moto Τρίτη δεν… μασάει από χιόνια, πάγους και απαγορευτικά! Βρίσκεται ήδη στα περίπτερα και στα σημεία διανομής τύπου όλης της επικράτειας και οι σελίδες του είναι γεμάτες με πλούσια θεματολογία!

 
Στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη, μπορείτε να διαβάσετε:

Best Moto 2017 – Διαδικασία & Όροι συμμετοχής
Έρχεται 9 Ιανουαρίου! 

Ψηφίστε και κερδίστε!

>Kawasaki Athlete 125!
>ΚΤΜ 390 Duke!
>KYMCO Agility 16+ 125!
>Yamaha Tricity 125 ABS!

+100 ακόμα συλλεκτικά δώρα!

Το Moto Τρίτη σας δίνει την ευκαιρία να αναδείξετε την καλύτερη μοτοσικλέτα της χρονιάς και παράλληλα να συμμετάσχετε στην κλήρωση , μέσω της οποίας τέσσερις υπερτυχεροί μας αναγνώστες, θα κερδίσουν τέσσερα μοναδικά μοντέλα, χωρίς  όρους, περιορισμούς και δεσμευτικές εγγυήσεις!   Διαβάστε στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί, το πώς μπορείτε να ψηφίσετε για το Best Moto 2017 και τους όρους για να συμμετάσχετε στην μοναδική αυτή κλήρωση!
Συγκριτικό: Honda CB 650F Vs Suzuki SV 650 Vs Yamaha MT-03

«Πόλεμος» στην κατηγορία των μεσαίου κυβισμού naked, με τρεις… διαταραγμένες προσωπικότητες, που θέλουν να είναι και commuter και streetfighter και όμορφες και πρακτικές και οικονομικές και…και…και…. Πως τα πάνε λοιπόν στην μεταξύ του σύγκριση αυτοί οι «δίτροχοι ελβετικοί σουγιάδες;»

Δοκιμή: Υamaha Tracer 700

Μια μοτοσικλέτα που μας ενθουσίασε όταν την οδηγήσαμε στους Δολομίτες και την περιμέναμε «πως και πως» για την δοκιμή της στα πάτρια εδάφη, όπου οι δρόμοι… δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτούς των ιταλικών Άλπεων. Tracer εν Ελλάδι κυρίες και κύριοι… αξίζει το «hype» ή μπα;

Δοκιμή Triumph Street Twin

Η μοτοσικλέτα που θεωρείτε ως η «entry level»  στην πολυπληθή οικογένεια μοντέλων «Μodern Classic» της Triumph, είχε κατά κάποιο τρόπο «παραμεληθεί» από όλους μας, όντας επισκιαζόμενη από τα Τhruxton και τα Bonneville. H δοκιμή της μας έπεισε ότι δεν της αξίζει ούτε και της πρέπει τέτοιος τρόπος… πολύ απλά… η έκπληξη της χρονιάς! 

Δοκιμή: Piaggio Beverly 300 Euro4

To πασίγνωστό και αναγνωρισμένο για την αξία του στην χώρα μας, Beverly 300, αποκτά ASC στον standard εξοπλισμό του και συμμορφώνεται με τις Euro4 προδιαγραφές ρύπων. Ευκαιρία  να το ξαναδοκιμάσουμε λοιπόν, είναι πάντα ευχάριστη η διαδικασία του να διαπιστώνεις πως δημιουργούνται οι «συνταγές της επιτυχίας».

Δοκιμή: Kawasaki D-Tracker 150

Πάει διαολεμένα στην πόλη, δεν είναι scooter, ούτε παπί και σιχαίνεται τον τίτλο του commuter. Tι είναι λοιπόν; Το Kawasaki D-Tracker, ένας οικονομικός, εύκολος και προπάντων fun τρόπος για τις καθημερινές και –όχι μόνο- μετακινήσεις σου.

Βest Buy: Steetfighters 1000+ κ.εκ.

Τρεις χαρακτηριστικοί εκπρόσωποι της «σκοτεινής» πλευράς του μοτοσικλετισμού, τρεις μηχανές παραγωγής αδρεναλίνης. Κawasaki Z1000, KTM 1290 Super Duke R, Suzuki GSX-S 1000. Ποιο σου ταιριάζει για να «αμαρτήσεις» μαζί του;

Best Buy: Αdventure (πραγματικά…)

…κάπου μέσα στα τεράστια ρεζερβουάρ και στο λούσο, κάπου μέσα στα πολλά κιλά και στο όλο και πιο πολύπλοκο ηλεκτρονικό οπλοστάσιο, χάθηκε η ουσία, οι πραγματικές δυνατότητες εκτός δρόμους των Adventure μοτοσικλετών. Tα Honda CRF 1000L Africa Twin και KTM 1190 Adventure R, επαναπροσδιορίζουν την κατηγορία στις σωστές της βάσεις 

Οδηγός αγοράς: Ανταλλακτικά – Αναλώσιμα

Τι προσέχουμε, πως και από πού αγοράζουμε ανταλλακτικά και αναλώσιμα.

Χειμερινός Έλεγχος Μοτοσικλέτας  

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για να την βγάλεις μαζί με την μοτοσικλέτας σου, «καθαρή» τον χειμώνα.
 

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ