Steelmate SP1: Εκκινητής μπαταρίας, τρόμπα και φακός όλα σε ένα

Η Steelmate διαθέτει στη γκάμα της ένα προϊόν που σου λύνει τα χέρια αφού σε μια μικρών διαστάσεων φορητή συσκευή έχεις εκκινητή μπαταρίας, power bank, τρόμπα ελαστικών και φακό.

Τιμή: 95 ευρώ

Η Steelmate Automotive είναι μια Βρετανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1993 και σήμερα είναι μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου με μια μεγάλη γκάμα από καινοτόμα προϊόντα. Στον κατάλογο της εταιρείας θα βρει κανείς συναγερμούς, αισθητήρες τυφλών σημείων και παρκαρίσματος, κάμερες, αισθητήρες πίεσης ελαστικών, LED φώτα ημέρας και άλλα. Τα προϊόντα της Steelmate εισάγονται και διανέμονται στη χώρα μας από την εταιρεία Πατμανίδης Α.Ε. και η γκάμα της περιλαμβάνει διάφορες πρακτικές και χρηστικές λύσεις που σου λύνουν τα χέρια. Ανάμεσά τους υπάρχει και ένας εκκινητής μπαταρίας που είναι ταυτόχρονα τρόμπα ελαστικών, φακός και Power Bank.

Ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου των 8.800 mAh

Το SP1 είναι ένας επαναφορτιζόμενος εκκινητής μπαταρίας για μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο. Οι μικρές του διαστάσεις και το βάρος των μόλις 660 γραμμαρίων σου επιτρέπουν να το έχεις πάντα μαζί σου, ενώ έρχεται σε μια όμορφη θήκη μεταφοράς που χωρά όλα τα παρελκόμενα. Η ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου των 8.800 mAh και τα κροκοδειλάκια που περιλαμβάνονται, σου επιτρέπουν να βάλεις σε λειτουργία τον κινητήρα, αν το όχημά σου έχει μείνει από μπαταρία, ώστε να φτάσεις στον προορισμό σου. Ταυτόχρονα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν power bank για φόρτιση συσκευών, καθώς περιλαμβάνεται καλώδιο USB Type-C.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τρόμπα ελαστικών που σταματά αυτόματα στην προκαθορισμένη πίεση

Το SP1 όμως δεν μένει εκεί, αφού διαθέτει ενσωματωμένη τρόμπα ελαστικών που μπορεί να φτάσει τα 120 Psi μέγιστης πίεσης. Μάλιστα η πλήρωση ενός ελαστικού με αέρα είναι απλή υπόθεση, αφού στην ψηφιακή οθόνη της συσκευής μπορείς να ρυθμίσεις την επιθυμητή πίεση και το SP1 θα σταματήσει αυτόματα μόλις αυτή επιτευχθεί. Επίσης, υπάρχουν 4 προεπιλεγμένες πιέσεις για αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, ποδήλατο και μπάλα. Μάλιστα, η ένδειξη της πίεσης αλλάζει σε πραγματικό χρόνο κατά το φούσκωμα, ώστε να μπορείς να την παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή. Για ένα πλήρες φούσκωμα ελαστικού απαιτούνται μόλις 80 δευτερόλεπτα, ενώ με μια φόρτιση η μπαταρία επαρκεί για φούσκωμα 18 ελαστικών. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται σωληνάκι αέρα μήκους 50 εκατοστών και 4 διαφορετικές «μύτες» που σου επιτρέπουν να φουσκώσεις ελαστικά ποδηλάτου, μπάλες και άλλα. Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι το SP1 διαθέτει και φακό με λειτουργία S.O.S και LED λαμπτήρα για μεγάλη απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος, αν χρειαστεί να εκκινήσεις το όχημα ή να φουσκώσεις κάποιο ελαστικό σε σκοτεινό σημείο.       

Συμπέρασμα

Το SP1 σου λύνει τα χέρια και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε περίπτωση ανάγκης. Είναι μικρό σε μέγεθος, έχει μικρό βάρος και όλα τα εξαρτήματα είναι όμορφα τακτοποιημένα σε μια πρακτική θήκη που μπορείς να έχεις μαζί σου σε κάποιο ταξίδι.
 

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15, 10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Ρωτήστε περισσότερα