SPECTRO GOLDEN SCOOTER 4T. Τα ειδικά εξελιγμένα λιπαντικά για μεγάλα -και όχι μόνο- scooter.

Spectro Golden Scooter 4T: Σταθερή απόδοση μεγάλης διάρκειας

Αξιοποιώντας εμπειρία 50 και πλέον ετών στην εξέλιξη ποιοτικών λαδιών για μοτοσυκλέτες, η SPECTRO δημιούργησε ένα εξειδικευμένο λιπαντικό για "δυνατά" scooter.

Τιμή: 14 ευρώ / 1Lt

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Η ιστορία της SPECTRO ξεκινάει την δεκαετία του 60 στις ΗΠΑ, όταν ο μηχανικός Robert Wehman, αξιοποίησε την εμπειρία που είχε αποκομίσει στους δίχρονους κινητήρες αυτοκινήτων μέσω  της συνεργασίας του με την SAAB Αμερικής και σε συνδυασμό με την ανάγκη που είχε δημιουργηθεί στην Αμερικάνικη αγορά για ένα αποδοτικό και αξιόπιστο λάδι για δίχρονους κινητήρες, δημιούργησε το SPECTRO GOLDEN 2. Λίγο καιρό αργότερα, προέκυψε η ίδια ανάγκη για ποιοτικά λιπαντικά τετράχρονων κινητήρων και κάπου εκεί, η εταιρία που είχε πλέον δημιουργήσει ο Robert Wehman, εξέλιξε το SPECTRO GOLDEN 4.
 
Σταθερή λιπαντική ικανότητα και αυξημένη αντοχή ακόμα και σε συνθήκες αυξημένης καταπόνησης του κινητήρα. 

Το SPECTRO GOLDEN 4 είναι ένα λάδι που έχει κερδίσει μέσα από τους αγώνες μοτοσυκλέτας τις περγαμηνές που το συνοδεύουν. Το κύριο συστατικό του είναι πετρέλαιο υψηλής ποιότητας, το οποίο αναμιγνύεται με ειδικά μελετημένους λιπαντικούς παράγοντες. Η πολύ μαλακή αίσθηση που αποκομίζει κάποιος από το κιβώτιο ταχυτήτων και η σταθερή απόδοση του λιπαντικού μεταξύ των διαστημάτων σέρβις, είναι τα δυο βασικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να υπερτερεί σε σχέση με ένα απλό λάδι και οφείλονται στην μελετημένη σύστασή του. Πολλές φορές έχουμε δει λιπαντικά τα οποία υπόσχονται σταθερότητα στην απόδοση τους, να έχουν την τάση να «σπάνε» σε αίσθηση μετά από κάποια χιλιόμετρα, φέρνοντας περισσότερο ήχο από τα κινούμενα μέρη του κινητήρα, και δημιουργώντας την εντύπωση ότι έχουν μεγαλύτερη ρευστότητα απ όσο θα έπρεπε. Το SPECTRO GOLDEN 4 φημίζεται για την σταθερότητα στην λιπαντική του ικανότητα, που δεν επηρεάζεται από τις αυξημένες θερμοκρασίες που μπορεί να αναπτύξει ο κινητήρας όταν «ζορίζεται».


 
Εξελιγμένη φόρμουλα σύνθεσης, που εξασφαλίζει την σταθερότητα των λιπαντικών ιδιοτήτων όταν κινείστε σε αστικό περιβάλλον.

 Ως γνωστόν, η κίνηση με χαμηλές ταχύτητες εντός πόλης έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση θερμοκρασίας του κινητήρα, αφού η μειωμένη ροή του αέρα, αλλά και η συνήθως αυξημένη θερμοκρασία του, δεν ευνοούν την λειτουργία του συστήματος ψύξης. Επιπλέον το διαρκές σταμάτα-ξεκίνα, είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που αυξάνουν τις επικαθίσεις στον κινητήρα, δημιουργώντας την αίσθηση μπουκώματος. Η εξελιγμένη φόρμουλα που έχει ο τύπος GOLDEN 4 SCOOTER που σας παρουσιάζουμε, έχει εξειδικευμένα πρόσθετα, τα οποία δεν επιτρέπουν την αλλοίωση των χαρακτηριστικών του λιπαντικού από την κίνηση σε αστικό περιβάλλον. Επιτυγχάνεται έτσι η διατήρηση της θερμοκρασίας του κινητήρα σε φυσιολογικά επίπεδα, ειδικά στα μεγαλύτερα και δυνατότερα σκούτερ που τείνουν να δυσκολεύονται στην ψύξη τους εξαιτίας της εκτεταμένης κάλυψης του κινητήρα με πλαστικά μέρη, ενώ ταυτόχρονα διατηρείται πιο καθαρός ο στροφαλοθάλαμος από τις επικαθίσεις. Μετρήσεις δειγμάτων που έχουν σταλεί για ανάλυση σε εξειδικευμένα ανεξάρτητα κέντρα του εξωτερικού, μετά από αλλαγή λαδιών, δείχνουν ότι πραγματικά το SPECTRO GOLDEN SCOOTER 4T κάνει αυτό που υπόσχεται η εταιρία, έχοντας σωστό ιξώδες αλλά και χαμηλές τιμές προσμίξεων.
 
Η άποψή μας
Η σταθερή απόδοση, η αυξημένη αντοχή και η συμφέρουσα τιμή κάνουν το SPECTRO GOLDEN SCOOTER 4T την κορυφαία επιλογή για το σκούτερ σας. Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα ΠΕΡΚΟ Α.Ε.
Διαθέσιμα από επιλεγμένους συνεργάτες πανελλαδικά.
 
Αρτης 5, Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλ:210 2723920
 
Αριστοτέλους 58-60, Αθήνα
Τηλ.:210 8828409

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »