O Marc Marquez

Σκέφτηκε να εγκαταλείψει το MotoGP ο Marquez

Σκούρα τα πράγματα για τον «βασιλιά» του αθλήματος. Την σκέψη να εγκαταλείψει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Marc Marquez και εξήγησε τους λόγους. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνει ο Ισπανός;

Ο Marc Marquez περνάει ίσως την πιο δύσκολη περίοδο της καριέρας του, αφού αντιμετωπίζει μια δύσκολη επάνοδο μετά τον τραυματισμό του και οι ψυχολογικές συνέπειες είναι ορατές. Όπως χαρακτηριστικά είπε, το σενάριο της εγκατάλειψης της φετινής σεζόν, αν χρειαζόταν, ήταν υπαρκτό.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο Marquez είπε: «Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στο γιατρό για έλεγχο και το χέρι πάει καλύτερα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Τώρα τσεκάρουμε τι συμβαίνει στον ώμο γιατί αυτό είναι το όριο μου τώρα. (…) Δεν επέστρεψα γρήγορα. Στην πραγματικότητα, υπήρχε η πιθανότητα να σταματήσω ξανά μετά το Jerez. Το σκεφτήκαμε και μιλήσαμε με τους γιατρούς αλλά και αυτοί μου είπαν να ξαναβάλω τους αγώνες στην ζωή μου και να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα του MotoGP».
 
Επί τη ευκαιρία των δηλώσεων, ο Marquez σχολίασε και τον Valentino Rossi, αλλά και την τελευταία πτώση στην απόδοση του: «Η προσέγγιση του είναι αξιοθαύμαστη, μετά από όσα έχει πετύχει, θέλει ακόμα να αγωνίζεται αλλά έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης. Όταν δεν μπορώ πια να κερδίσω ή να παλέψω για νίκες, θα σταματήσω. Δεν είμαι φτιαγμένος να αγωνίζομαι για την 15η θέση»