Κάτω από την σέλα θα βολέψετε δύο κράνη κλειστού τύπου και κάποια ακόμη πράγματα.

    Εργονομία/Aνεση/Χώροι: Έχει απ` όλα 

    Είναι υποδειγματικά σχεδιασμένη. Αυτή είναι με δύο λέξεις η σέλα του νέου GTS. Το τελευταίο μεσαίο scooter της εταιρείας που οδήγησα ήταν το Citycom που επίσης μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις σε αυτό το σημείο. Εδώ, όμως, τα πράγματα περνούν σε άλλη κατηγορία και δεν αφήνουν περιθώριο για παράπονα. Σωστό μήκος και πλάτος, πολύ καλής ποιότητας αφρώδες και σωστή στήριξη για τη μέση του αναβάτη που θα βολευτεί πάνω της ανεξάρτητα από το μέγεθός του. Το τιμόνι που βρίσκεται σχετικά κοντά στον κορμό τοποθετεί τα χέρια σε ξεκούραστες γωνίες, και στην ποδιά υπάρχει άπλετος χώρος για να βάλει κανείς τα πόδια του, τόσο κάθετα, όσο –κι ακόμη καλύτερα- μπροστά σε κλασική GT θέση.

    Παράπονο δεν θα ακουστεί ούτε από τον συνεπιβάτη, που έχει πέρα από το δικό του πολύ άνετο μερίδιο στη σέλα, όλες τις ανέσεις για να αντιμετωπίσει ακόμη και ένα μακρύ ταξίδι-σωστά τοποθετημένα μαρσπιέ και χειρολαβές αλλά και back rest. Aλλα στοιχεία που εντυπωσιάζουν πάνω στο νέο GTS 300i είναι οι πολύ δυνατοί προβολείς, αλλά και ο αισθητήρας που φέρουν ο οποίος τους ανάβει αυτόματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αν δεν σας φτάνει αυτό και θέλετε και άλλο φως το GTS έχει! Πατήστε απλά το ανάλογο μπουτόν κάτω από το τιμόνι, το οποίο ενεργοποιεί τους πλαϊνούς προβολείς. Αυτοί γεμίζουν με άπλετο φως το δρόμο δεξιά και αριστερά του scooter αλλά και αρκετά μέτρα μπροστά συμπληρώνοντας ιδανικά τη…“βασική” δέσμη της μεσαίας σκάλας. Η νύχτα γίνεται μέρα με την ενεργοποίηση της μεγάλης σκάλας που απλά προσθέτει ακόμη περισσότερο φως στο ήδη υπάρχον-η μεσαία σκάλα δεν σβήνει. Στοιχείο που προσθέτει έξτρα πόντους και στην αίσθηση πολυτέλειας είναι το κουμπί στο τιμόνι, που ανοίγει τη σέλα ηλεκτρομαγνητικά χωρίς να χρειάζεται να σβήσετε το μοτέρ.

    Η άνεση και η ευρυχωρία που προσφέρει το GTS στους δύο επιβαίνοντες, συμπληρώνεται σχεδόν ιδανικά από τους αποθηκευτικούς χώρους. Κάτω από την σέλα θα βολέψετε δύο κράνη κλειστού τύπου και κάποια ακόμη πράγματα, ενώ χώρο θα βρείτε και στο ντουλαπάκι στο τιμόνι που φέρει, εκτός από παροχή ρεύματος και θύρα USB!. Το μόνο αρνητικό είναι ότι το τελευταίο δεν κλειδώνει, οπότε δεν μπορείτε να αφήσετε  κάτι πολύτιμο όταν παρκάρετε το GTS.

    SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA