Στο δρόμο
Στο δρόμο
  • Στο δρόμο
  • Στο δρόμο

Στο δρόμο

Οι μαζεμένες διαστάσεις του Crystal 2 δεν επηρεάζουν την άνεση του αναβάτη, αφού με το που βρεθείς στη σέλα του έχεις άφθονο χώρο για τα πόδια και μπορείς να μετακινηθείς ώστε να βρεις τη θέση οδήγησης που σου ταιριάζει. Με το που ανοίξεις το γκάζι εντυπωσιάζεσαι από την δύναμη του κινητήρα και συνειδητοποιείς ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος εξοικείωσης καθώς η απόκριση είναι απότομη αν δεν είσαι προσεκτικός στο άνοιγμα του γκαζιού. Το scooter επιταχύνει άμεσα και σύντομα πιάνει την τελική του, ενώ εντυπωσιακή είναι η απουσία οποιουδήποτε θορύβου. Ο ελεγκτής FOC (Field-Oriented Control) αναγνωρίζει τις συνθήκες οδήγησης και δίνει εντολή στον κινητήρα για βέλτιστη απόδοση σε κάθε περίπτωση.

Η τελική των 45 plus χιλιομέτρων ήταν αρκετή όταν χρειάστηκε να κινηθούμε στο κέντρο της πόλης ανάμεσα σε πυκνή κίνηση και σε συνοικιακά στενάκια. Θα χρειαστεί υπομονή μόνο αν χρειαστεί να βγεις σε πιο ανοιχτούς δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό το πεδίο χρήσης του συγκεκριμένου scooter. Σε ανηφορικούς δρόμους με μεγάλη κλίση, η ταχύτητα μειώνεται, αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό σε σχέση με άλλα scooter της κατηγορίας και αυτό οφείλεται βέβαια στη δύναμη του ηλεκτροκινητήρα.

Το μικρό βάρος σε συνδυασμό με το μεγάλο κόψιμο του τιμονιού και τους 12άρηδες τροχούς του χαρίζουν κορυφαία ευελιξία και μεγάλη ευκολία χειρισμών που το καθιστά ιδανικό για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο των δυο τροχών. Οι αναρτήσεις έχουν σχετικά σκληρή λειτουργία με αποτέλεσμα το Crystal 2 να συμπεριφέρεται άτσαλα όταν περνά πάνω από σημαντικού βάθους λακούβες και κακοτράχαλους δρόμους. Όμως, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει ακόμα και με ακριβότερα scooter και δεν φταίει η SUNRA για την κατάσταση των ελληνικών δρόμων. Πολύ καλή εντύπωση μας άφησαν τα φρένα με την προοδευτικότητά τους, καθώς έχεις πολύ καλή αίσθηση και για να μπλοκάρεις κάποιο τροχό θα πρέπει να το επιδιώξεις. Έχουν την απαραίτητη δύναμη και θα μπορούσαν να διαχειριστούν πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες από αυτές που αναπτύσσει το Crystal 2.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σελίδα 1SUNRA Crystal 2 - Test: Με άρωμα ρετρό
Σελίδα 2Εμφάνιση – ποιότητα κατασκευής
Σελίδα 3Ανεση – εργονομία
Σελίδα 4Κινητήρας – μπαταρία
Σελίδα 5Πλαίσιο – αναρτήσεις – φρένα
Σελίδα 6Στο δρόμο
Σελίδα 7Η άποψή μας

SUNRA: ROBO-S Η δύναμή σου στην πόλη!