net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

SSV Works Polaris Slingshot

Η αμερικάνικη SSV Works ειδικεύεται στο customizing Side-by-Side οχημάτων, με την Polaris να της δίνει ένα Slingshot για να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό. Αποτέλεσμα; Το εκπληκτικό Spitfire's Revenge του βίντεο.

 
Πέρα από το Spitfire's Revenge (η εκδίκηση του Spitfire), που ως όχημα ρίχνει σαγόνια και ενεργοποιεί σιελογόνους αδένες με την πρώτη ματιά, ενδιαφέρον έχει και το βίντεο που ασχολείται με την διασκευή του. Γιατί εδώ θα δείτε πικάντικες λεπτομέρειες της διαδικασίας του customizing, που συνήθως δεν βλέπουμε στα special οχήματα.
Δείτε λοιπόν τη δημιουργία και την τοποθέτηση των αυτοκόλλητων σημάτων που κάνουν το Slingshot να μοιάζει με το θρυλικό μαχητικό αεροσκάφος Spitfire του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, δείτε την τοποθέτηση της ιδιαίτερης κονσόλας, το νέο μοχλό ταχυτήτων (πραγματικό κόσμημα), το τιμόνι, κ.α. Δείτε όμως και τους τεχνικούς της SSV Works να τοποθετούν στην εκδίκηση του Spitfire κι ένα ηχοσύστημα που θα κάνει τη Γη να σείεται. Αναμένουμε να δούμε action βίντεο με το ηχοσύστημα στο τέρμα, και με το Spitfire να πυροβολεί δίχως έλεος.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ