Rossi: Ο Quartararo είναι το φαβορί

Ο καλύτερος στο MotoGP τώρα ο Γάλλος! Εγκώμιο Rossi υπέρ του 22χρονου Γάλλου που εντυπωσιάζει σε κάθε του εμφάνιση.

Ο Fabio Quartararo είναι ίσως ο πιο εντυπωσιακός αναβάτης στα MotoGP τα τελευταία χρόνια, καθώς η ταχύτητα του και το ιδιαίτερο στυλ οδήγησης του έχουν βάλει «δύσκολα», ακόμα και στα ιερά τέρατα του αθλήματος. Ο Valentino Rossi, μιλώντας για τους αγώνες, έσταξε… μέλι για τον νεαρό Γάλλο, βλέποντας στο πρόσωπο του το φαβορί του φετινού τίτλου.
 
Ο Rossi συγκεκριμένα είπε: «Νομίζω ότι (σ.σ. στο Mugello) ο Quartararo έκανε την διαφορά. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά φέτος, γιατί είχε κάνει την διαφορά και στον δεύτερο αγώνα στο Κατάρ και στην Πορτογαλία ήταν επίσης πολύ δυνατός. Στην Jerez, έκανε επίσης την διαφορά αλλά είχε πρόβλημα με το χέρι του, και στην Γαλλία με καταστάσεις δύσκολες για την Yamaha. Στο Mugello οδήγησε στα μέγιστα και δεν έκανε κανένα λάθος, ήταν πολύ δυνατός και στις κατατακτήριες, που είναι πολύ σημαντικό τώρα.»
 
«Νομίζω ότι είναι ο αναβάτης στην καλύτερη φόρμα, αν έφτιαξε επιτυχώς και το πρόβλημα στο χέρι του, είναι το φαβορί γιατί είναι ο γρηγορότερος στην πίστα», συμπλήρωσε ο Rossi.