Ο Valentino Rossi

Rossi: Αυτή είναι η απόφαση για το μέλλον του

Ο «Γιατρός» ανακοίνωσε την νέα του απόφαση, σχετικά με το μέλλον του στο MotoGP. Τι θα κάνει ο μεγαλύτερος αγωνιζόμενος όλων των εποχών; Εσείς τι θα του λέγατε;

Ο Valentino Rossi κάνει προς το παρόν μια κακή σεζόν και η συζήτηση σχετικά με την πιθανότητα για την απόσυρση του από τους αγώνες έχει φουντώσει ξανά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Rossi έχει αποφασίσει για το τι θα κάνει: Θα... δώσει παράταση στις ανακοινώσεις του, μετά το καλοκαίρι!
 
Πιο συγκεκριμένα, ο Rossi δήλωσε σε κανάλι της Ινδονησίας τα εξής: «Μετά από τους 9 αγώνες έχουμε το καλοκαιρινό διάλειμμα, και νομίζω ότι θα αποφασίσω για το επόμενο έτος κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου.»  Μάλιστα, έγινε πιο συγκεκριμένος, με την περίσταση της εισαγωγής του GP Ινδονησίας στο πρόγραμμα του 2022: «Θα είμαι χαρούμενος αν αγωνίζομαι και το 2022 και να έρθω στην Ινδονησία, αλλά πρέπει να περιμένουμε για τα αποτελέσματα και για το αν μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός, οπότε προς το παρόν δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα αλλά θα προσπαθήσω να είμαι εδώ το 2022».
 
Ο Rossi αγωνίζεται ανελλιπώς από το 1996 και βρίσκεται έτσι στην 26η αγωνιστική σεζόν του, έχοντας ήδη καταρρίψει κάθε ρεκόρ. Οι φήμες για τα επόμενα βήματα του διαμορφώνονται προς το παρόν ως εξής: Είτε θα αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση, είτε θα επιλέξει να γίνει αναβάτης της ίδιας του της ομάδας, της VR46, που αναμένεται να μπει στο grid του χρόνου.